Pozivamo vas na edukaciju trening za trenere u okviru projekta Razvijamo STEM okruženje – RaSTEMo

Pozivamo vas na višednevne edukacije za popularizaciju STEM-a u sklopu projekta Hrvatske udruge inovatora-poduzetnika (HUIP)Razvijamo STEM okruženje – RaSTEMo“,  koje će se održavati u Osijeku i Dalju u prvoj polovini srpnja 2023. godine.

Cilj održavanja edukacija je popularizacija STEM-a i podizanje interesa među mladima i općom populacijom te promocija i poboljšanje vidljivosti STEM-a u obrazovanju.

Edukacija će trajati 6 radnih dana po 4 školska sata, uključujući teorijski i praktični dio. Moduli će pokriti sljedeće teme: prezentacijske vještine, inovativne metode poučavanja, 3D skeniranje i modeliranje te upotreba inovativnih instrumenata za podučavanje. Moduli čine funkcionalnu cjelinu kroz koju polaznici stječu potrebna znanja za prezentiranje pojedinih STEM područja djeci i mladima.

Po završetku edukacije polaznici će dobiti certifikate za uspješno položena 4 modula edukacija.

Sudjelovanje u treninzima također uključuje studijske posjete Zagrebu u jesen 2023. i jednu međunarodnu inozemnu STEM konferenciju.

Sudjelovanje je besplatno, a broj mjesta je ograničen, stoga je prijava obavezna. Prijaviti se možete OVDJE. Rok za prijavu je najkasnije do 3. srpnja 2023. godine.

Ukoliko imate dodatnih pitanja, možete nas kontaktirati na adresu e-pošte udruga[.]huip[at]gmail[.]com.

Secured By miniOrange