Gastro kutak Slavonije i Baranje

Sajam eko i bio proizvodaU sklopu Međunarodne izložbe inovacija, prototipova i poslovnih planova BUDI UZOR/INOVA 2023, od 26. do 28. rujna 2023. godine, održava se sajam poljoprivrednih proizvoda na kojem su sudjelovali lokalni proizvođači, odnosno poduzeća i obiteljska poljoprivredna gospodarstva iz Hrvatske, kao i virtualni sajam eko i bio proizvoda, na kojem su u virtualnom okruženju svoje proizvode predstavili ekološki proizvođači iz Hrvatske i Moldavije koji sudjeluju u projektu Organic Route Croatia-Moldova, a koji sufinancira inicijativa EU4Business: Connecting Companies.

Virtualnim sajmom „eko” i „bio” proizvoda službeno je pokrenuta virtualna tržnica na kojoj proizvođači mogu promovirati i prodavati svoje proizvode, a kupci u samo nekoliko klikova naručiti proizvode s ekološkim certifikatom ili one proizvedene u skladu s načelima ekološke proizvodnje.

Još se uvijek imate priliku prijaviti i predstaviti svoje proizvode u sklopu naše virtualne tržnice: ispitajte mogućnosti digitalizacije svojeg poslovanja, zakoračite na nova tržišta i proširite svoje poslovanje!

Za sva pitanja i detaljnije informacije o virtualnoj tržnici i mogućnostima unaprjeđenja svojeg poslovanja obratite nam se putem kontakt forme, telefonom ili porukom e-pošte.

Sajam eko i bio proizvoda  Sajam eko i bio proizvoda  Sajam eko i bio proizvoda

Zastava EU4Business   Logo EUROCHAMBRESZastava EU Funded by the European Union

The content of this publication represents the views of the author only and is his/her sole responsibility. It cannot be considered to reflect the views of any body of the European Union. The European Commission does not accept any responsibility for use that may be made of the information it contains.

Secured By miniOrange