Upute inovatorima

Poziv za sudjelovanje na izložbi BUDI UZOR / INOVA

Početak listopada je svake godine rezerviran za međunarodnu izložbu inovacija i studentskih poslovnih planova BUDI UZOR  / INOVA.

Izložba BUDI UZOR / INOVA namijenjena je inovatorima i nositeljima poslovnih ideja koji žele ispitati tržišnu vrijednost svoje inovacije i započeti poslovanje. Dolaskom brojnih stranih delegacija i njihovim izlaganjem, izložba je prigoda za održavanje niza poslovnih razgovora, mjesto za pronalazak partnera, kupca, dobavljača ili djelatnika. Svi sudionici, ali i posjetitelji, imaju priliku povećati svoju konkuretnost i probiti se na domaće i europsko tržište.

TERA Tehnopolis d.o.o., partner u Europskoj poduzetničkoj mreži – EEN, u suradnji s Hrvatska udruga inovatora-poduzetnika (HUIP), posebno podupire izlazak znanstvenika i poduzetnika na tržište EU. Pronalazak ključnih partnera, poticanje daljnjeg razvoja istraživačkih projekata te njihova komercijalizacija i umrežavanje na nacionalnoj i međunarodnoj razini su jedinstvene prilike koje se pružaju u sklopu izložbe. Sudjelovanje na izložbi i osvajanje medalja i nagrada može prijaviteljima projekata donijeti dodatne bodove u procjeni njihovih projektnih prijava. Međunarodni ocjenjivački sud čine predstavnici svih inozemnih izlagača i vodeći hrvatski stručnjaci.

Važna komponenta i poseban ponos organizatora izložbe je Natjecanje u pisanju studentskih poslovnih planova BUDI UZOR koje se svake godine organizira pod različitim temama. Najuspješniji svake godine osvajaju vrijedne nagrade te im je omogućeno samostalno kretanje u poduzetničke vode i pokretanje konkretnih projekata koji svakako konkuriraju na tržištu.

Prijave su otvorene do 30. kolovoza 2023. godine

Za više informacija možete nas kontaktirati putem broja telefona +385 31 251 000, ili e-poštom na udruga.huip@gmail.hr

Napominjemo da uz prijavu obavezno priložite fotografiju svoje inovacije.

Secured By miniOrange