BUDI UZOR/INOVA 2024

Međunarodna izložba inovacija, prototipova i poslovnih planova

BUDI UZOR® / INOVA 2024.

48. Hrvatski salon inovacija - INOVA 2024. i 20. Izložba inovacija, prototipova i poslovnih planova – BUDI UZOR® 2024.

Međunarodna izložba inovacija, prototipova i poslovnih planova BUDI UZOR®/INOVA 2024. se održava na Zagrebačkom velesajmu, Kongresna dvorana, Zagreb, Avenija Dubrovnik 15, od 16. do 18. listopada 2024. godine, pod motom „Gradimo inovativni svijet zajedno!“.

Izložba BUDI UZOR®/INOVA je namijenjena inovatorima i nositeljima poslovnih ideja koji žele ispitati tržišnu vrijednost svoje inovacije i započeti poslovanje.

Među inovacijama pronaći ćete i potpuno jednostavne izume koji Vam mogu olakšati svakodnevni život. No, inovativnost nećete doživjeti samo proučavanjem izložaka.

Ovogodišnja izložba BUDI UZOR®/INOVA je izvrsno mjesto za dobivanje ključnih informacija u vezi poslovanja, mjesto pronalaska partnera, kupaca, dobavljača ili djelatnika, a sve je podređeno povećanju konkurentnosti i olakšavanju nastupa na EU tržištu uz pomoć Europske poduzetničke mreže.

Sudjelovanje na izložbi može riješiti problem prijaviteljima različitih projekata kojima sudjelovanje na izložbama inovacija predstavlja osnovni ili dodatni uvjet.

Poseban ponos BUDI UZOR®/INOVA je natjecanje u pisanju poslovnih planova BUDI UZOR® koje se održava u četvrtak, 17. listopada 2024. godine.

Gastro kutak Slavonije i Baranje

Dodatno u programu Izložbe, planira se i organiziranje Gastro kutak Slavonije i Baranje koji se u proteklih nekoliko godina profilirao u atraktivnu i rado posjećenu komponentu izložbe BUDI UZOR®/INOVA.

U sklopu Gastro kutaka Slavonije i Baranje, obiteljska poljoprivredna gospodarstva našega kraja će izložiti svoje specijalitete, delicije i suvenire.

Nastavno na navedeno, ovim putem Vas pozivamo da u sklopu Izložbe sudjelujete i Vi te predstavite svoje proizvode i usluge i pronađete partnere za suradnju.

Ukoliko niste u mogućnosti doći, svakako ispunite prijavni obrazac pa ćemo napraviti plakat za Vaš proizvod i izložiti u sklopu Gastro kutak Slavonije i Baranje.

Pregledaj i ti naše prijavljene inovacije u katalogu inovacija BUDI UZOR®/INOVA 2023. godine!

Logo INOVA

INOVA

INOVA koja od 1971. godine redovito svjedoči o najvećim uspjesima hrvatskog inventivnog rada. INOVA je pokretač i simbol inovatorstva u Republici Hrvatskoj, a do sada je okupljala, poticala i javnosti predstavljala tisuće hrvatskih i stotine inozemnih inovacija.

Dugogodišnja tradicija izložbe INOVA dala je veliki poticaj zagrebačkom inovatorstvu. Nacionalna organizacija hrvatskih inovatora je od 2003. godine, želeći potaknuti ravnomjerniji inovatorski razvitak u Republici Hrvatskoj, počela priređivati nacionalne izložbe i izvan Grada Zagreba. Rezultat te želje su vrlo uspješne izložbe u Ogulinu, Samoboru, Rijeci, Šibeniku, Karlovcu i osobito uspješno, nekoliko godina u Osijeku.

INOVA  2024. godine je prigoda za susret hrvatskih inovatora i poduzetnika sa inozemnim kolegama i plasman inovacija na hrvatsko i međunarodno tržište.

INOVA je predstavljena na nizu velikih međunarodnih smotri inovacija diljem svijeta, pa su najavljeni dolasci inovatora iz 30 država (Poljske, Rumunjske, Taiwana, Kanade, Velike Britanije, Irana, Saudijske Arabije, Thailanda, Indonezije, Vijetnama, Malezije, Kambođe, Kine, Koreje, susjednih država …).

BUDI UZOR®

BUDI UZOR® se održava od 2005. godine kao međunarodna izložba inovacija, prototipova, te srednjoškolskih i studentskih poslovnih planova, a od 2010. godine udružuje se s izložbom INOVA. Suradnjom BUDI UZOR®/INOVA, izložba je ušla u grupu najvećih svjetskih izložbi. Sudjelovanjem na Izložbi inovacija, prototipova i poslovnih planova BUDI UZOR®, u mogućnosti ste predstaviti svoju kreativnost i poduzetničke ideje koje, pretočene u poslovni plan, daju uvid u mogućnost njihove komercijalizacije.

BUDI UZOR® je međunarodna izložba inovacija, prototipova i poslovnih planova namijenjena inovatorima i nositeljima poslovnih ideja koji žele ispitati tržišnu vrijednost svoje inovacije i započeti poslovanje. Od samoga početka izložba je orijentirana na inovatore i studente, a od 2008. godine značajno mjesto u organizaciji izložbe ima Europska poduzetnička mreža kojom se znatno omogućava internacionalizacija poslovanja kroz suradnju i transfer tehnologije.

Organizatori izložbe BUDI UZOR®, TERA Tehnopolis d.o.o. i Hrvatska udruga inovatora-poduzetnika (HUIP), bit će domaćini zajedničke izložbe BUDI UZOR/INOVA.

BUDI UZOR®/INOVA je izložba inovacija, novih proizvoda i inovacija mladih s brojnim pratećim sadržajima i osobito atraktivnim programom nagrađivanja. Brojna odličja organizatori pripremaju na temelju odluka međunarodnog žirija. Najavljujemo nagrade izlagača iz inozemstva, medalje, posebna odličja, već tradicionalnu „Nagradu Nikola Tesla“ najboljem hrvatskom inovatoru i niz iznenađenja.

Prijave su otvorene do 16. kolovoza 2024. godine

Za više informacija možete nas kontaktirati putem broja telefona +385 31 251 000, +385 1 4612 517 ili e-poštom na uzor@tera.hr, info@savez-inovatora-zagreba.hr.

Napominjemo da uz prijavu obavezno priložite fotografiju svoje inovacije.

Secured By miniOrange