Smotra poduzetničko-potpornih institucija 2022.

Smotra poduzetničko-potpornih institucijaMeđunarodna izložba inovacija, prototipova i poslovnih planova BUDI UZOR®/INOVA 2022.,  u razdoblju od 12. do 14. listopada u trgovačkom centru Mall Osijek,  bila je mjesto susreta poduzetničko-potpornih institucija.

U ”TJEDNU INOVACIJA” koji je okupljao istraživače, inovatore, potencijalne i već postojeće poduzetnike stvorili smo sinergiju s poduzetničkom infrastrukturom pod nazivom smotra poduzetničko-potpornih institucija. Iz toga razloga na trodnevnom događaju sudjelovale su sljedeće poduzetničko-potporne institucije iz regije:

Smotra poduzetničko-potpornih institucijaU sklopu izložbe navedene poduzetničko-potporne institucije predstavile su svoje aktivnosti i projekte te nudile usluge potpore i informiranja onih postojećih, ali i svih budućih istraživača i inovatora.

Na početku ”TJEDNA INOVACIJA”, 10. i 11. listopada, TERA Tehnopolis i partneri izložbe BIOS otvorili su svoja vrata posjetiteljima te informirali sve zainteresirane o uslugama i infrastrukturi koju pružaju  u svojim prostorima.

 

Podsjećamo da nas za sva pitanja o uslugama koje nudimo možete kontaktirati putem kontakt forme, telefonom, e-poštom ili dolaskom na našu adresu.

Secured By miniOrange