Upute studentima

Natjecanje u pisanju poslovnih planova BUDI UZOR

Budi uzor pomaže studentima u pripremi poslovnih planova u različitim područjima djelatnosti. Poslovno planiranje je izuzetno bitna stavka za napredak u poduzetništvu. Ono je puno manje zahtjevno i rizično ukoliko je napisan kvalitetan poslovni plan. U suprotnom, moguće prijetnje su gubitak novca i ugrožavanje vlastite egzistencije.

Natjecanje u pisanju poslovnih planova Budi uzor održava se svake godine početkom studenoga. Finalna svečanost je prilika za prezentaciju poslovnih planova pred zahtjevnim žirijem kojeg čine ekonomisti, bankari, profesori i poduzetnici.

Dodjeljuju se priznanja za sudjelovanje u finalu te zlatna, srebrna i brončana medalja, a da bi natjecanje bilo još zanimljivije, svake godine su, uz pomoć partnera i sponzora, osigurane zanimljive nagrade.

Što sudionici mogu postići sudjelovanjem na Natjecanju?

  • Izradom poslovnog plana i postera prema uputama TERA tima, stječe se pravo na potvrdu o sudjelovanju na natjecanju Budi uzor koja se može uvrstiti u životopis.
  • Finalisti dobivaju potvrdu o sudjelovanju u finalu natjecanja Budi uzor, besplatne edukacije i predinkubaciju u programu StudOS. Iskustvo dosadašnjih generacija govori da su takve diplome veoma često presudno utjecale na odabir u natječajima za prvi posao.
  • Najkvalitetniji poslovni planovi se nagrađuju zlatnom, srebrnom i brončanom medaljom. Autor najboljeg poslovnog plana se nagrađuje posebnom nagradom „GRAND PRIX BUDI UZOR za najbolji poslovni plan“.

Izrada poslovnog plana je unaprijeđena i olakšana uz korištenje e-alata za izradu poslovnog plana. Alat sadrži sve dijelove poslovnog plana koji trebaju biti ispunjeni, a automatska kontrola unesenih podataka te automatsko popunjavanje proračunskih polja na bazi unesenih podataka olakšava pisanje poslovnog plana. Tijekom cijelog procesa izrade, korisnicima je omogućeno mentoriranje u formi komentara na pojedine stavke poslovnog plana.

Svi zainteresirani za Natjecanje mogu se prijaviti putem e-alata za izradu poslovnog plana. Za ostale informacije nas možete kontaktirati putem e-pošte uzor@tera.hr, broja telefona +385 31 251 000 ili osobno na adresi Trg Ljudevita Gaja 6, Osijek.

Sudionici Natjecanja, a posebno korisnici e-alata za izradu poslovnog plana, mogu izradu poslovnog plana značajno olakšati korištenjem sveučilišnog udžbenika Inovativno3 poduzetništvo.

Prijave su otvorene do 31. srpnja 2023. godine

Za više informacija možete nas kontaktirati putem broja telefona +385 31 251 000, ili e-poštom na uzor@tera.hr

Napominjemo da uz prijavu obavezno priložite fotografiju svoje inovacije.

Secured By miniOrange