Pravne napomene

Uvjeti korištenja

Pristanak na primjenu Općih uvjeta korištenja
Tera Tehnopolis d.o.o. cijeni vašu zainteresiranost za naše usluge kao i vaš posjet ovoj internetskoj stranici. Pristupom ovoj internetskoj stranici potvrđujete da pristajete na primjenu Općih uvjeta korištenja internetske stranice, kao i na njihove pravne učinke.

Podaci o proizvodima i uslugama
Svi podaci o proizvodima i uslugama objavljeni na ovoj internetskoj stranici isključivo su informativne prirode. Tera Tehnopolis d.o.o. s velikom će pozornošću održavati ovu internetsku stranicu funkcionalnom, kako bi sve objavljene informacije bile što preciznije, potpunije i pouzdanije, ali nije odgovoran za povremeno nefunkcioniranje stranice, niti jamči, izričito ili prešutno, za točnost, istinitost, pouzdanost ili cjelovitost bilo kojeg objavljenog podatka, materijala ili informacije. Cijene sadržane na ovim internetskim stranicama nisu obvezujuće a podliježu promjeni bez obavijesti.

Prava intelektualnog vlasništva
Cjelokupan sadržaj ove internetske stranice predstavlja intelektualno vlasništvo Tera Tehnopolisa d.o.o. Korištenje podataka, tekstova, crteža ili slika dopušteno je samo za osobne, nekomercijalne potrebe posjetitelja ove internetske stranice. Izričito je zabranjeno reproduciranje, mijenjanje, kopiranje ili distribuiranje bilo kojeg podatka s ove internetske stranice, bez prethodnog pisanog odobrenja Tera Tehnopolisa d.o.o.

Pravo promjene sadržaja
Tera Tehnopolis d.o.o. zadržava pravo promjene sadržaja ove internetske stranice u bilo koje vrijeme i bez prethodne obavijesti.

Izjava o privatnosti

Prikupljanje i obrada osobnih podataka
Kada posjetite naše internet stranice naš internet poslužitelj automatski pohranjuje vašu IP adresu, internet stranicu s koje nas posjećujete, internet stranice koju zapravo posjećujete, te datum i duljinu Vaše posjete. Osobni podaci pohranjuju se samo ako ih vi dobrovoljno ponudite, na primjer u kontekstu registriranja, ankete, natjecanja ili provedbe ugovora.

Tera Tehnopolis d.o.o. poštuje privatnost posjetitelja stranice. Podatke iz procesa registriranja, ankete, natjecanja ili provedbe ugovora,Tera neće davati na uvid trećoj strani. Podaci o korisniku neće biti dostupni trećoj strani osim u slučaju kada je takva obaveza regulirana zakonom.

Tera se obavezuje da će čuvati privatnost korisnika portala, osim u slučaju teškog kršenja pravila Tera stranice ili nezakonitih aktivnosti korisnika.

Uporaba i objavljivanje osobnih podataka i specifikacija svrhe
Tera Tehnopolis d.o.o. će koristiti vaše osobne podatke samo u svrhu tehničke administracije na internet stranicama, obrade korisnika i upravljanja korisnicima, anketiranja o proizvodima i marketingu i to samo u mjeri koja je neophodna u pojedinom slučaju. Ustupiti ćemo vaše podatke vladinim upravnim tijelima samo u slučajevima u kojima to zahtijeva zakon. Mi obvezujemo naše djelatnike, agencije i zastupnike da poštuju povjerljivost i vašu privatnost.

Sloboda izbora
Namjera nam je koristiti vaše podatke kako bismo vas izvijestili o našim proizvodima i uslugama i ako je to moguće, zatražiti i vaše mišljenje. Naravno, vaše sudjelovanje je posve na dobrovoljnoj osnovi. U slučaju da niste suglasni, u svakom trenutku nas možete o tome izvijestiti kako bismo shodno tome mogli blokirati uporabu vaših podataka. Detaljnije informacije dostupne su na dotičnoj internet stranici.

Sigurnost
Tera Tehnopolis d.o.o. rabi tehničke i organizacijske mjere sigurnosti kako bi zaštitio podatke koje mi kontroliramo od slučajnog ili namjernog manipuliranja, gubitka, uništavanja ili pristupa neovlaštenih osoba. Neprestano usavršavamo naše sigurnosne postupke sukladno raspoloživosti novih tehnologija.

Pravo na informacije
Na temelju vašeg zahtjeva, Tera Tehnopolis d.o.o. će vas pismenim putem izvijestiti koji su vaši osobni podaci pohranjeni kod nas, kako je to i propisano zakonom. Ako su ti podaci neispravni, usprkos našim nastojanjima da prikupimo točne i aktualizirane podatke, mi ćemo ih ispraviti na vaš zahtjev.

Tera zadržava pravo izmjene ovih uvjeta korištenja u bilo kojem trenutku te neće biti odgovoran za moguće posljedice proizašle iz takvih promjena.
Navedene promjene stupaju na snagu objavljivanjem na ovim internet stranicama.

X
Secured By miniOrange