Usluge

POSLOVNA INKUBACIJA

Poslovnim inkubatorom se smatra „pogodan“ prostor u kojem svoj posao započinju potencijalni poduzetnici ili svoj posao nastavljaju mlada mikro, mala i srednja poduzeća. Pogodnost prostora se ogleda u povoljnim uvjetima za njegovo korištenje, poslovno savjetodavnim i ostalim uslugama koje se pružaju korisnicima prostora, kao i pomoć menadžmenta inkubatora korisnicima usluga.

POSLOVNO SAVJETOVANJE

Kao jednom od poslovnih aktivnosti koje provodi, Tera Tehnopolis poslovnim savjetovanjem pruža oslonac u svim segmentima poslovanja postojećih, ali i novih klijenata. Djelatnost u kojoj je iznimno važno povjerenje poduzetnika i poslovnog savjetnika, poslovno savjetovanje koje provodi TERA Tehnopolis nudi profesionalnost, znanje i dugogodišnje iskustvo koje potvrđuju i brojni TERA klijenti.

3D LABORATORIJ

Današnji tempo razvoja novih proizvoda, kao i zahtjevi globalnog tržišta, od poduzetnika zahtijevaju brzu prilagodbu novim uvjetima i neprestano usvajanje novih tehnologija. U posljednjih nekoliko godina tehnologija brze izrade prototipova je, uz računalom potpomognuto konstruiranje (engl. Computer-aided design – CAD) postala neizostavan inženjerski alat.

TRANSFER TEHNOLOGIJE

Transfer tehnologije je proces koji obuhvaća razmjenu, prodaju odnosno prijenos tehnologije u širem smislu (tehnologijskog znanja, procesa, izuma) od mjesta nastanka do mjesta budućeg korisnika. Ured za transfer tehnologija (UTT) predstavlja vezu akademske i poslovne zajednice, potiče istraživački i stručni rad, te promiče zaštitu i komercijalizaciju rezultata tog rada, a na dobrobit istraživača, sastavnica i Sveučilišta u cjelini.

EDUKACIJA

Cjeloživotno učenje, kao koncept učenja tijekom cijelog života, odgovor je na problem neusklađenosti između obrazovanja mladih i odraslih. Uz cjeloživotno učenje su povezani ciljevi ekonomske prirode kao što su postizanje veće konkurentnosti, trajne zapošljivosti, aktivnije uloge pojedinaca u društvu, poticanje društvene uključenosti, razvoja aktivnoga građanstva te razvijanja individualnih potencijala pojedinaca.

X
Secured By miniOrange