Poduzetnička akademija

PODUZETNIČKA AKADEMIJA: Mislite na održivost danas, osigurajte budućnost sutra

Održivost je postala ključna riječ u današnjem svijetu, ali je li sve što se naziva “zelenim” stvarno održivo? Mnogi su zabrinuti zbog pojave tzv. „zelenog pranja“ (eng. Green Washing), gdje se tvrtke predstavljaju kao održive, ali često ne prate svoje tvrdnje. UN-ovi Ciljevi održivog razvoja (SDG) pružaju smjernice za borbu protiv ovakvih praksi. Digitalizacija može igrati važnu ulogu u postizanju održivosti, ali moramo paziti na njezin utjecaj na okoliš. Pametna upotreba resursa i energije ključni su koraci prema pravoj održivosti. Očuvanje okoliša i bolje upravljanje resursima su temelji održivosti kojima moramo težiti, izbjegavajući zamke „zelenog pranja“ i težeći pravoj promjeni.

Ovo su samo neke od aktualnih tema povezanih s održivosti kojih ćemo se dotaknuti na Poduzetničkoj akademiji – EIT Food start-up activity koju TERA Tehnopolis d.o.o. organizira u okviru međunarodne izložbe inovacija, prototipova i poslovnih planova Budi uzor/Inova 2023. u Zagrebu. Događaj organiziramo drugi dan izložbe, 27. rujna 2023. godine, s početkom u 11:00 sati, u Kongresnoj dvorani, na Zagrebačkom velesajmu.

U okviru Poduzetničke akademije – EIT Food start-up activity organiziramo i finale natjecanja u pisanju poslovnih planova Budi uzor. Dođite i poslušajte kreativne i inovativne ideje naših natjecatelja!

Posjetite nas u Zagrebu na TERA štandu 27. rujna 2023. godine i budite dio Poduzetničke akademije! Cjelokupni program događaja nalazi se OVDJE.

Prijave su otvorene do 24. rujna 2023. godine, a prijaviti se možete OVDJE.

Program

27. rujna 2023. godine (srijeda), od 11:00 do 14:30 sati

PODUZETNIČKA AKADEMIJA – EIT Food start-up activity: Mislite na održivost danas, osigurajte budućnost sutra

Secured By miniOrange