Obrada guma krio-vibracionom metodom

Podatci o prijavitelju

Autor: Andrii Mavrin

Autori: Andrii Mavrin

Država: Ukraina

Podatci o tvrtki prijavitelju

Tvrtka / obrazovna institucija: Junior Academy of Sciences of Ukraine

Država: Ukraina

Telefon: +380982490069

Email: yevhen.kudriavets@man.gov.ua

Web: https://man.gov.ua

Foto galerija

Video galerija

Podatci o inovaciji (HR)

Naziv inovacije: Obrada guma krio-vibracionom metodom

Kratki opis inovacije: Budući da je već 25 milijuna tona guma uskladišteno na odlagalištima, krio-vibraciona metoda za njihovu reciklažu može riješiti taj problem.. Temelji se na tekućem dušiku i rezonanciji, koji se koriste za dobivanje gumenih mrvica i čelika iz guma za ponovnu upotrebu.

Duži opis inovacije: Budući da je već 25 milijuna tona guma uskladišteno na odlagalištima, krio-vibraciona metoda za njihovu reciklažu može riješiti taj problem.. Temelji se na tekućem dušiku i rezonanciji, koji se koriste za dobivanje gumenih mrvica i čelika iz guma za ponovnu upotrebu.

Podatci o inovaciji (EN)

Naziv inovacije: Processing of tires by cryo-vibrating method

Kratki opis inovacije: Since there are already 25 million tons of tires stored in landfills, the cryo-vibrating method for their recycling makes it possible to solve it. It is based on liquid nitrogen and resonance, which are used to obtain rubber crumb and steel from tires to use them again.

Duži opis inovacije: Since there are already 25 million tons of tires stored in landfills, the cryo-vibrating method for their recycling makes it possible to solve it. It is based on liquid nitrogen and resonance, which are used to obtain rubber crumb and steel from tires to use them again.

Kategorija

Građevinarstvo

Secured By miniOrange