Razvoj stabljike lotosa za košarački proizvod do reklame

Podatci o prijavitelju

Autor: Thitikorn Wongluan

Autori: Thitikorn Wongluan , S. Chulacupt,N.Jariyapunya

Država: Thailand

Podatci o tvrtki prijavitelju

Tvrtka / obrazovna institucija: Faculty of Home Economics Technology, Rajamangala University of Technology Thanyaburi

Država: Thailand

Telefon: +66800580802

Email: thitikorn_w240739@hotmail.com

Podatci o inovaciji (HR)

Naziv inovacije: Razvoj stabljike lotosa za košarački proizvod do reklame

Kratki opis inovacije: Korištenje stabljike lotosa iz poljoprivrednog otpada za razvoj proizvoda s dodanom vrijednošću za poljoprivrednike za izradu košara koje su izdržljive i mogu zaštititi vodu. zamršen rad, moderan i izdržljiv kroz fizikalna svojstva, ispitivanja rastezanja i čvrstoće. To je proizvod koji može otvoriti radna mjesta i stvoriti prihod za poljoprivrednike i zajednice u društvu.

Duži opis inovacije: Korištenje stabljike lotosa iz poljoprivrednog otpada za razvoj proizvoda s dodanom vrijednošću za poljoprivrednike za izradu košara koje su izdržljive i mogu zaštititi vodu. zamršen rad, moderan i izdržljiv kroz fizikalna svojstva, ispitivanja rastezanja i čvrstoće. To je proizvod koji može otvoriti radna mjesta i stvoriti prihod za poljoprivrednike i zajednice u društvu.

Podatci o inovaciji (EN)

Naziv inovacije: Development of lotus stalk for basketry product to commercial

Kratki opis inovacije: Using agricultural waste lotus stalk to develop value-added products for farmers to make basketry that is durable and can protect water. intricate work, modern and durable through physical properties, tensile and strength tests. It is a product that can build jobs and generate income for farmers and communities in society.

Duži opis inovacije: Using agricultural waste lotus stalk to develop value-added products for farmers to make basketry that is durable and can protect water. intricate work, modern and durable through physical properties, tensile and strength tests. It is a product that can build jobs and generate income for farmers and communities in society.

Kategorija

Socijalna ekonomija i lokalne ekonomije

Secured By miniOrange