Podatci o prijavitelju
Autori: YANG PO-CHUN
Država: Taiwan
Podatci o tvrtki prijavitelju
Država: Taiwan
Telefon: +886 952 870 304
Email: eddie@wiipa.org.tw
Podatci o inovaciji (HR)
Naziv inovacije: Upotreba fermentiranog mlijeka
Kratki opis inovacije: Upotreba fermentiranog mliječnog proizvoda za smanjenje apoptoze miokardijalnih stanica. Fermentirani mliječni proizvod je uzgojen dodavanjem multispecifičnih bakterija mliječne kiseline u mliječni proizvod, tako da fermentirani mliječni proizvod sadrži γ-aminomaslačnu kiselinu i metabolizam bakterija mliječne kiseline, pri čemu fermentirani mliječni proizvod uključuje vodu, ljubičasti batat, mlijeko, škrob hidrolizirajući enzim, proteolitički enzim, glutaminska kiselina i sirutka. Pri čemu su dodani sojevi mliječne kiseline bili multispecifični sojevi LAB koji sadrže L. acidophilus BCRC 14065, L. delbrueckii subsp. lactis BCRC 12256, L. gasseri BCRC 14691 i njihove kombinacije.
Duži opis inovacije: Upotreba fermentiranog mliječnog proizvoda za smanjenje apoptoze miokardijalnih stanica. Fermentirani mliječni proizvod je uzgojen dodavanjem multispecifičnih bakterija mliječne kiseline u mliječni proizvod, tako da fermentirani mliječni proizvod sadrži γ-aminomaslačnu kiselinu i metabolizam bakterija mliječne kiseline, pri čemu fermentirani mliječni proizvod uključuje vodu, ljubičasti batat, mlijeko, škrob hidrolizirajući enzim, proteolitički enzim, glutaminska kiselina i sirutka. Pri čemu su dodani sojevi mliječne kiseline bili multispecifični sojevi LAB koji sadrže L. acidophilus BCRC 14065, L. delbrueckii subsp. lactis BCRC 12256, L. gasseri BCRC 14691 i njihove kombinacije.
Podatci o inovaciji (EN)
Naziv inovacije: Use of Fermented Milk
Kratki opis inovacije: The use of a fermented dairy product to reduce apoptosis of myocardial cells. The fermented dairy product was cultured by adding multispecies lactic acid bacteria to the dairy product, so that the fermented dairy product contains γ-aminobutyric acid and metabolism of lactic acid bacteria, wherein the fermented dairy product includes water, purple sweet potato, milk, starch hydrolyzing enzyme, proteolytic enzyme, glutamic acid and whey. And wherein the added lactic acid strains were multispecises LAB strains that contain L. acidophilus BCRC 14065, L. delbrueckii subsp. lactis BCRC 12256, L. gasseri BCRC 14691 and combinations thereof group.
Duži opis inovacije: The use of a fermented dairy product to reduce apoptosis of myocardial cells. The fermented dairy product was cultured by adding multispecies lactic acid bacteria to the dairy product, so that the fermented dairy product contains γ-aminobutyric acid and metabolism of lactic acid bacteria, wherein the fermented dairy product includes water, purple sweet potato, milk, starch hydrolyzing enzyme, proteolytic enzyme, glutamic acid and whey. And wherein the added lactic acid strains were multispecises LAB strains that contain L. acidophilus BCRC 14065, L. delbrueckii subsp. lactis BCRC 12256, L. gasseri BCRC 14691 and combinations thereof group.