Upotreba fermentiranog mlijeka

Podatci o prijavitelju

Autor: YANG PO-CHUN

Autori: YANG PO-CHUN

Država: Taiwan

Podatci o tvrtki prijavitelju

Tvrtka / obrazovna institucija: SIMPLY PLUS CO., LTD.

Država: Taiwan

Telefon: +886 952 870 304

Email: eddie@wiipa.org.tw

Web: https://www.wiipa.org.tw/

Podatci o inovaciji (HR)

Naziv inovacije: Upotreba fermentiranog mlijeka

Kratki opis inovacije: Upotreba fermentiranog mliječnog proizvoda za smanjenje apoptoze miokardijalnih stanica. Fermentirani mliječni proizvod je uzgojen dodavanjem multispecifičnih bakterija mliječne kiseline u mliječni proizvod, tako da fermentirani mliječni proizvod sadrži γ-aminomaslačnu kiselinu i metabolizam bakterija mliječne kiseline, pri čemu fermentirani mliječni proizvod uključuje vodu, ljubičasti batat, mlijeko, škrob hidrolizirajući enzim, proteolitički enzim, glutaminska kiselina i sirutka. Pri čemu su dodani sojevi mliječne kiseline bili multispecifični sojevi LAB koji sadrže L. acidophilus BCRC 14065, L. delbrueckii subsp. lactis BCRC 12256, L. gasseri BCRC 14691 i njihove kombinacije.

Duži opis inovacije: Upotreba fermentiranog mliječnog proizvoda za smanjenje apoptoze miokardijalnih stanica. Fermentirani mliječni proizvod je uzgojen dodavanjem multispecifičnih bakterija mliječne kiseline u mliječni proizvod, tako da fermentirani mliječni proizvod sadrži γ-aminomaslačnu kiselinu i metabolizam bakterija mliječne kiseline, pri čemu fermentirani mliječni proizvod uključuje vodu, ljubičasti batat, mlijeko, škrob hidrolizirajući enzim, proteolitički enzim, glutaminska kiselina i sirutka. Pri čemu su dodani sojevi mliječne kiseline bili multispecifični sojevi LAB koji sadrže L. acidophilus BCRC 14065, L. delbrueckii subsp. lactis BCRC 12256, L. gasseri BCRC 14691 i njihove kombinacije.

Podatci o inovaciji (EN)

Naziv inovacije: Use of Fermented Milk

Kratki opis inovacije: The use of a fermented dairy product to reduce apoptosis of myocardial cells. The fermented dairy product was cultured by adding multispecies lactic acid bacteria to the dairy product, so that the fermented dairy product contains γ-aminobutyric acid and metabolism of lactic acid bacteria, wherein the fermented dairy product includes water, purple sweet potato, milk, starch hydrolyzing enzyme, proteolytic enzyme, glutamic acid and whey. And wherein the added lactic acid strains were multispecises LAB strains that contain L. acidophilus BCRC 14065, L. delbrueckii subsp. lactis BCRC 12256, L. gasseri BCRC 14691 and combinations thereof group.

Duži opis inovacije: The use of a fermented dairy product to reduce apoptosis of myocardial cells. The fermented dairy product was cultured by adding multispecies lactic acid bacteria to the dairy product, so that the fermented dairy product contains γ-aminobutyric acid and metabolism of lactic acid bacteria, wherein the fermented dairy product includes water, purple sweet potato, milk, starch hydrolyzing enzyme, proteolytic enzyme, glutamic acid and whey. And wherein the added lactic acid strains were multispecises LAB strains that contain L. acidophilus BCRC 14065, L. delbrueckii subsp. lactis BCRC 12256, L. gasseri BCRC 14691 and combinations thereof group.

Kategorija

Poljoprivredno-prehrambeni sektor ili samo Poljoprivreda

Secured By miniOrange