POZIV STUDENTIMA NA NATJEČAJ UNIverzI-JA-DA

Logo_HAMAG_BICROHrvatska agencija za malo gospodarstvo, inovacije i investicije (HAMAG-BICRO) u suradnji s Ministarstvom turizma Republike Hrvatske, Udrugom Europskih sveučilišnih igara Zagreb-Rijeka 2016 putem Mreže studentskih poduzetničkih inkubatora (MSPI) organizira i financira projekt UNlverzl-JA-DA kojim se dodjeljuju financijska sredstva najboljim studentskim projektima u rješavanju otvorenih pitanja tijekom održavanja Europskih sveučilišnih igara u Zagrebu i Rijeci u srpnju 2016. godine.

Logo_MSPINatječaj je otvoren za sve studente (redovni i izvanredni) preddiplomskih, diplomskih i poslijediplomskih studija sveučilišta i ostalih visokoškolskih ustanova (veleučilišta i visokih škola) u Republici Hrvatskoj koji se mogu prijavljivati pojedinačno ili u timu do pet osoba. Svaki tim izabire voditelja tima koji je zadužen za daljnju komunikaciju s organizatorima. Pojedini tim može odabrati do tri mentora iz Mreže studentskih poduzetničkih inkubatora (MSPI).

Traže se najbolji projekti iz sljedećih područja: mobilne aplikacije i turistička promocija hrvatske kulture i sporta koji se ocjenjuju prema sljedećim kriterijima: INOVATIVNOST, IZVEDIVOST, ISKUSTVO I KVALIFICIRANOST TIMA, DODANA VRIJEDNOST, FINANCIJSKI RESURSI.

Natječaj je već otvoren i prijave se zaprimaju do 14. rujna u 23:59 sati pri čemu:
[list]

  • svi studenti moraju izraditi profil na www.mspi.hr,
  • voditelj tima mora priložiti obrazac Faza 1. Imam ideju za Univerzijadu,
  • svi članovi studentskog tima moraju poslati životopise.
[/list]

Finalisti natječaja, koji detaljnije razvijaju ideju i za to dobivaju novčane nagrade, će biti obavljeni 21. rujna 2015., a pobjednici će biti odabrani na javnom predstavljanju 11. studenoga 2015. godine.
HAMAG-BICRO sve studentske timove finaliste (6 timova) nagrađuje s 10.000 kn, Ministarstvo turizma Republike Hrvatske, kao partner na projektu, financira realizaciju dvaju pobjedničkih projekata iz kategorije Turistička promocija hrvatske kulture i sporta u iznosu od 200.000 kn. Udruga Europske sveučilišne igre Zagreb-Riieka 2015 osmišljava zadatak u kategoriji mobilne aplikacije te daje sve potrebne vizuale, a sva će se pobjednička rješenja koristiti tijekom ESI2016.

Ovom prilikom pozivamo sve studente koji su zainteresirani za sudjelovanje na natječaju UNIverzI-JA-DA, da se jave na ured[at]tera[.]hr ili na broj telefona 031/251-000 pri čemu im se pruža prilika svoje projekte predstaviti na EU tržištu putem Europske poduzetničke mreže (EEN).

B2 EUG2016 L03 Paths.indd

X
Secured By miniOrange