14. DRVNO-TEHNOLOŠKA KONFERENCIJA

Konferencija se održava od 5. do 6. lipnja 2017. godine u Opatiji, u hotelu „4 opatijska cvijeta“. Glavne teme konferencije su: sektorske EU politike, veće korištenje drvne biomase, dizajn u industriji namještaja, branding, sajmovi i tržišta, gradnja drvetom i inovativni drvni proizvodi.

Drvno-tehnološka konferencija je središnje godišnje okupljanje sektora baziranih na šumarstvu baziranih sektora u Hrvatskoj i Jugoistočnoj Europi. Glavne teme su: analiza sektorskih prilika, poslovni trendovi i prijedlozi za poboljšanje stanja u budućim razdobljima. Konferencija se održava od 5. do 6. lipnja 2017. godine u Opatiji, u hotelu 4 opatijska cvijeta.

Očekuje se preko 200 predstavnika iz sektora šumarstva, drvoprerade i energetike, nevladine organizacije, donositelji odluka, znanstveno-istraživačke zajednice, investitori, projektanti, dobavljači tehnologija i mnogi drugi sudionici iz Europe, Jugoistočne Europe i Hrvatske. Glavne teme konferencije su: sektorske EU politike, veće korištenje drvne biomase, dizajn u industriji namještaja, branding, sajmovi i tržišta, gradnja drvetom i inovativni drvni proizvodi.

Prijavnicu za sudjelovanje na Konferenciji možete preuzeti ovdje.

 

X
Secured By miniOrange