18. SAJAM MALIH I SREDNJIH PODUZEĆA, POSLOVNIH USLUGA I ŽENSKOG PODUZETNIŠTVA

Sajam je namijenjen promociji gospodarskih subjekata u području poslovnih usluga i investicija te malih i srednjih poduzeća, a jedan od temelja sajamske platforme je žensko poduzetništvo. U sklopu sajma se održavaju i B2B poslovni susreti koji će svim zainteresiranim gospodarskim subjektima tijekom trajanja sajma omogućiti učinkovito održavanje sastanaka.

Početak: 27.10.2016.
Kraj: 29.10.2016.
Mjesto: Budva, Crna Gora

Sajam malih i srednjih poduzeća, poslovnih usluga i ženskog poduzetništva je namijenjen promociji gospodarskih subjekata u području poslovnih usluga i investicija, malih i srednjih poduzeća i obuhvaća prezentaciju poslovnih banaka, osiguravajućih društava, investicijskih fondova, obrazovnih i državnih institucija, profesionalnih i strukovnih udruženja, medija, lokalnih samouprava, predstavnika malog i srednjeg poduzetništva.

Sajam pruža jedinstvenu priliku za uspostavljanjem kontakata, razmjenu iskustva i ugovaranje poslovnih aranžmana. Sajamski nastup daje mogućnost poduzimanja snažne akcije unaprjeđenja vlastite promocije i adekvatnog pozicioniranja na tržištu.

Prateći svjetske trendove, i ove godine jedan od temelja sajamske platforme je žensko poduzetništvo koje dobiva sve više prostora i predstavlja jedan od pokretača razvoja gospodarstva u cjelini.

U sklopu sajma se održavaju i B2B poslovni susreti koji će svim zainteresiranim gospodarskim subjektima tijekom trajanja sajma omogućiti učinkovito održavanje sastanaka. Osim toga, Jadranski sajam u suradnji s izlagačima, državnim i obrazovnim institucijama, profesionalnim i stručnim udruženjima i svim zainteresiranim subjektima, organizira bogat program manifestacije na aktualne teme iz svijeta poslovnih usluga i investicija te malog i srednjeg poduzetništva, s naglaskom na žensko poduzetništvo.

X
Secured By miniOrange