4C Accelerator Tübingen: Traže se inovatori iz sektora biomedicinskih znanosti koji svoje ideje žele realizirati kao zdravstvena rješenja

Medical Innovations Incubator traži inovatore iz sektora biomedicinskih znanosti koji žele sudjelovati na 4C obučavanju i naučiti regulatorno razmišljati (Regulatory Thinking®).

4C Accelerator Tübingen specijaliziran je za promicanje medicinskih inovacija. Kroz svoj program sudionicima prenosi metode, načine razmišljanja i alate koji se zatim mogu ciljano koristiti u poduzetničkoj praksi.

 

Prednosti sudjelovanja na 4C treningu su:

  • C1 – komercijalizacija – steći ćete znanje o mogućnostima nadoknade troškova na tržištu zdravstvene skrbi te kako ih iskoristiti i mapirati u svom poslovnom planu;
  • C2 – certificiranje – moći ćete uspostaviti sustav upravljanja kvalitetom i njegove procese kao i tehničku dokumentaciju za odobrenje proizvoda;
  • C3 – kliničke studije – transparentnost o različitim ciljevima i dizajnu kliničkih studija te prijenosu znanja za konkretnu provedbu kliničkih studija;
  • C4 – autorsko pravo – pružanje znanja o mogućnostima odgovarajuće zaštite intelektualnog vlasništva kao i zahtjevima zaštite podataka (DSGVO) u sektoru zdravstva.

 

Prihvatljivi prijavitelji su svi studenti, stručnjaci i osnivački timovi koji su pokrenuli poslovanje te inovatori – uključujući kliničare, medicinske sestre, laboratorijske tehničare te znanstvenike koji žele svoje inovativne ideje realizirati kao zdravstvena rješenja u nekima od sljedećih domena:

  • Medicinski uređaji (aparati, strojevi, instrumenti, implantati),
  • Terapeutika (lijekovi, aktivni sastojci),
  • Dijagnostika (laboratorijske pretrage ili postupci),
  • Digitalno zdravlje (podaci, analitika, softver, nadzor).

 

4C obučavanje se organizira u obliku interaktivnih radionica na kojima će biti prisutni i stručnjaci iz 4C područja. Polaznici će nakon radionice dobiti i individualnu potporu jednog od MII (Medical Innovations Incubator) start-up trenera u trajanju od jedne godine.

 

Više informacija pronađite OVDJE, a prijaviti se možete do 20. siječnja 2023. godine putem sljedeće poveznice.

 

TERA ASISTENCIJA U NATJEČAJU

TERA Tehnopolis nudi potencijalnim prijaviteljima asistenciju u pripremi i provedbi projekata. Usluge koje TERA pruža se odnose na savjetodavne usluge, pripremu natječajne dokumentacije, upravljanje projektom te komercijalizaciju projekta i plasiranje proizvoda na tržište EU uz pomoć Europske poduzetničke mreže.

Za dodatne informacije javite se e-poštom na ured[at]tera[.]hr, telefonom na 031/251-000 ili osobno na adresu Trg Ljudevita Gaja 6 u Osijeku ili putem naše kontakt forme.

X
Secured By miniOrange