Awareness Day „Eko-inovacije za inovativno i konkurentno poslovanje“

TERA Tehnopolis d.o.o., EIT Food HUB Hrvatska, organizira Awareness Day događaj pod nazivom „Eko-inovacije za inovativno i konkurentno poslovanje“. Glavni je cilj ovog događaja podizanje svijesti relevantnih nacionalnih dionika o aktivnostima EIT Food zajednice te povezanim mogućnostima suradnje. #EITFood #AwarenessDay #ekoinovacije #konkurentnoposlovanje #poljoprivrednoprehrambenisektor

TERA Tehnopolis d.o.o., EIT Food HUB Hrvatska, organizira Awareness Day događaj pod nazivom „Eko-inovacije za inovativno i konkurentno poslovanje“.

Događaj se održava 18. lipnja 2021. godine u Metkoviću.

Glavni je cilj ovog događaja podizanje svijesti relevantnih nacionalnih dionika o aktivnostima EIT Food zajednice te povezanim mogućnostima suradnje. Govornici su stručnjaci iz tvrtke TERA Tehnopolis d.o.o. te predstavnici Dubrovačko-neretvanske županije.

Na događaju će se predstaviti aktivnosti EIT Food zajednice te će biti riječi o tome što je potrebno za razvijanje inovativnog i konkurentnog poslovanja u poljoprivredno-prehrambenom sektoru. Na panel raspravi će se, između ostaloga, raspravljati i o razvoju održivog lanca opskrbe hranom uz pomoć EIT Food zajednice i projekta dRural.

Ciljna skupina obuhvaća širok spektar sudionika, od studenata do poduzetnika koji posluju u odgovarajućim sektorima.

Za sudjelovanje na događaju možete se prijaviti putem e-pošte na ivana[at]tera[.]hr, najkasnije do 15. lipnja 2021. godine.

X
Secured By miniOrange