B2B POSLOVNI SUSRETI U SKLOPU MEĐUNARODNOG FORUMA ZA MEHATRONIKU

TERA Tehnopolis sudjeluje u organizaciji poslovnih susreta koji se organiziraju u sklopu konferencije „International Forum Mechatronics 2020“. Glavne teme poslovnih susreta su: digitalni razvoj proizvoda, digitalni blizanci (eng. „Digital Twins“), modeliranje i simulacija, očitavanje, mehatronički sustavi, automatika i pogoni, robotika, pametna proizvodnja, umjetna inteligencija za industriju, industrijske usluge i održavanje.

TERA Tehnopolis sudjeluje u suorganizaciji poslovnih susreta koji se organiziraju u sklopu konferencije „International Forum Mechatronics 2020“. Sudjelovanje na poslovnim susretima je potpuno besplatno, a osim mogućnosti fizičkog prisustva na poslovnim susretima, zbog trenutne situacije s pandemijom koronavirusa, organiziraju se i virtualni poslovni susreti.

Poslovni susreti održavaju se 23. rujna 2020. godine u Linzu (Austrija) te online. Rok za registraciju za fizičko sudjelovanje na poslovnim susretima je 17. rujna 2020. godine, dok je rok za registraciju na virtualne poslovne susrete 21. rujna 2020. godine.

Glavne teme poslovnih susreta su: digitalni razvoj proizvoda, digitalni blizanci (eng. „Digital Twins“), modeliranje i simulacija, očitavanje, mehatronički sustavi, automatika i pogoni, robotika, pametna proizvodnja, umjetna inteligencija za industriju, industrijske usluge i održavanje.

Više informacija o konferenciji i poslovnim susretima možete pronaći na web stranici poslovnih susreta, a registrirati se možete OVDJE.

X
Secured By miniOrange