Besplatno sudjelujte u Europskom tjednu održive energije

Europski tjedan održive energije (EUSEW) održava se od 25. do 29. listopada 2021. godine. Tema ovogodišnjeg, 16. izdanja navedene manifestacije je „Ususret 2030.: Preoblikovanje europskog energetskog sustava“. Događaj se obilježava diljem Europe s ciljem poticanja i bolje vidljivosti aktivnosti, projekata i događanja koja promiču održivi razvoj i globalne ciljeve održivog razvoja. #eusew #energija #održivirazvoj #NetworkingVillage #EnergyFair #EnergyTalks

Europski tjedan održive energije (EUSEW) održava se od 25. do 29. listopada 2021. godine. Tema ovogodišnjeg, 16. izdanja navedene manifestacije je „Ususret 2030.: Preoblikovanje europskog energetskog sustava“. Događaj se  obilježava diljem Europe s ciljem poticanja i bolje vidljivosti aktivnosti, projekata i događanja koja promiču održivi razvoj i globalne ciljeve održivog razvoja.

Kao i prošle godine, Europski tjedan održive energije (EUSEW) i ove se godine održava u virtualnom okruženju. Događaj se sastoji od trodnevne političke konferencije, dodjele EUSEW nagrada, drugog izdanja Europskog dana energije mladih te B2B poslovnih susreta, virtualnih štandova i drugih aktivnosti umrežavanja.

U okviru Europskog tjedna održive energije (EUSEW) održava se 13. listopada 2021. godine od 9:00 do 10:30 sati online događaj koji okuplja stručnjake energetskog sektora iz drugih instrumenata financiranja EU-a, a razgovarat će se o tome kako projektni lanci mogu ubrzati tranziciju prema čistoj energiji i zelenijem gospodarstvu predviđenu Europskim zelenim planom. Prijavu na događaj možete izvršiti na ovoj poveznici.

Glavni dio programa Europskog tjedna održive energije (EUSEW) je politička konferencija koja predstavlja najveću europsku konferenciju posvećenu obnovljivim izvorima energije i učinkovitom korištenju energije u Europi. Konferencija se održava u virtualnom okruženju od 25. do 28. listopada 2021. godine. Prijavu na konferenciju možete izvršiti na ovoj poveznici.

Kao dodatak političkoj konferenciji, organiziran je i događaj Networking Village koji sudionicima pruža priliku razmjene ideja o najboljim praksama u energetskom sektoru te ostvarivanja buduće suradnje među dionicima. U okviru događaja održava se sajam Energy Fair koji nudi priliku virtualnog obilaska štandova partnera i izlagača te panel rasprava Energy Talks.

Manifestacija obuhvaća i dodjelu EUSEW nagrada izuzetnim pojedincima i inovativnim projektima u području energetske učinkovitosti i obnovljivih izvora energije. Finalisti će biti izabrani iz užeg izbora najuspješnijih ovogodišnjih projekata za čistu, sigurnu i učinkovitu energiju, a nagrade će se dodjeljivati u četiri kategorije: angažman, inovacije, žene u energetskom sektoru te mladi inovatori u energetskom sektoru.

Tijekom Europskog tjedna održive energije (EUSEW) održava se i drugo izdanje Europskog dana energije mladih. Sudionici moraju imati između 18 i 34 godine, a u sklopu događaja organiziran je online hackathon od 25. do 27. listopada 2021. godine na kojem će sudionici iz cijele Europe raditi na konkretnim projektima zajedno sa stručnjacima za održivu energiju, a potom će svoja rješenja predstaviti žiriju 28. listopada 2021. godine. Prijavu na hackathon pronađite OVDJE.

X
Secured By miniOrange