BUDI UZOR® 2020. – DIGITALNO-INOVACIJSKI SVIJET

Prijelaz u digitalno-inovacijsku izložbu Budi uzor® nije iznenađenje, već izazov te početak onoga što je TERA Tehnopolis razvijala dugi niz godina. Uz potporu lokalnih i regionalnih partnera, digitalizacijom usluga planira se širenje poslovanja izvan dosadašnjih okvira aktivnosti. Riječ je o međunarodnoj izložbi inovacija, prototipova i poslovnih planova, a prijave za inovatore i sudionike u pisanju poslovnih planova još uvijek su otvorene. #istraživači #poduzetnici #budiuzor #inovatori #inovacije #studenti #poslovniplanovi #natjecanje #izložba #digitalizacija #online

TERA Tehnopolis u svom poslovanju prati međunarodne trendove i dugi niz godina razvija digitalne usluge čiji je naglasak na umrežavanju, virtualnoj inkubaciji i online pružanju usluga. Za mnoge je 2020. godina postala iznenadna prekretnica u različitim područjima aktivnosti. Prijelaz u digitalno-inovacijsku izložbu Budi uzor® nije iznenađenje, već izazov te početak onoga što se razvijalo dugi niz godina.

TERA Tehnopolis digitalizacijom usluga planira širenje poslovanja izvan dosadašnjih okvira svojih aktivnosti. Uz potporu lokalnih i regionalnih partnera, TERA nudi pristup tehnologijskim, poslovnim i financijskim mrežama te potporu u razvoju međunarodnog poslovanja svojih klijenata. Pored prelaska u digitalno-inovacijski svijet, izložbu smo odlučili posvetiti proizvodima i uslugama koje ne samo da osiguravaju egzistenciju, već olakšavaju život i poboljšavaju njegovu kvalitetu. Hrana i zdravlje su posebno važni, ali nismo ograničeni na to, sve što olakšava život u uvjetima onemogućenog kretanja je prihvatljivo.

Program ovogodišnje izložbe znatno se razlikuje od prošlogodišnjih programa. Razdoblje od 23. do 9. listopada predviđeno je za njezinu promociju do kada su ujedno otvorene prijave za sudjelovanje. 23. listopada će sve prijavljene inovacije biti objavljene na službenoj stranici izložbe te će započeti njihova promocija. Tri dana nakon objave, 26. listopada, započinje online ocjenjivanje i traje do 6. studenoga, a od 11. do 13. studenoga održava se online izložba Budi uzor®/Inova®. Pored toga, organizira se i online natjecanje u pisanju poslovnih planova Budi uzor®. Finalisti će u sklopu virtualne platforme izložiti svoje poslovne planove žiriju koji će odluku o pobjedniku donijeti isti dan.

Nakon izložbe i natjecanja u pisanju poslovnih planova, planirana je svečana dodjela nagrada, sukladno aktualnim epidemiološkim mjerama.

Inovatori svoje prijave šalju se na adresu e-pošte udruga.huip[at]gmail[.]com, dok se potencijalni sudionici za pisanje poslovnih planova na natjecanje prijavljuju putem e-pošte imrva[at]tera[.]hr, kontaktom na broj 031/251-014 ili registracijom na aplikaciju za pisanje poslovnih planova koja se nalazi na sljedećoj poveznici.

Sve novosti o ovogodišnjoj izložbi pratite na TERA web i Facebook stranici.

 

X
Secured By miniOrange