BUDI UZOR/INOVA 2017. – PAMETNI GRADOVI

Imate ideju. Nedostaje vam prototip? Želite provjeriti inovativnost i mogućnost komercijalizacije vlastite inovacije? Trebate partnera, kupca, dobavljača ili djelatnika? Odgovore na ova te mnoga druga pitanja možete pronaći na ovogodišnjoj izložbi BUDI UZOR®/INOVA® 2017.

BUDI UZOR®/INOVA® 2017. je najveća izložba inovacija u jugoistočnoj Europi ove godine. O uspjehu projekta govori činjenica da predstavlja pobjednika na nacionalnoj razini za natjecanje Europska nagrada za promicanje poduzetništva 2017. (European Enterprise Promotion awards – EEPA 2017.). EEPA je priznanje kojim Europska komisija svake godine nagrađuje projekte i inicijative javnih tijela s ciljem promicanja poduzetništva.

Glavni organizator ovogodišnje izložbe je TERA Tehnopolis d.o.o. uz suorganizaciju Saveza hrvatskih inovatora, Hrvatske udruge inovatora-poduzetnika i Sveučilišta Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku. Izložba će se održavati od 9. do 11. studenoga 2017. godine u dvorani Gradski vrt u Osijeku pod motom „PAMETNI GRADOVI“ (eng. „SMART CITIES“), a očekuje se više od 500 sudionika iz više od 15 država sudionica. Uvidom u već prijavljene inovacije razvidan je porast u kvaliteti inovacija i zaštiti intelektualnog vlasništva.

Inovativni dio svijeta na tri dana se seli upravo u Osijek. Pogled na potpuno drugačiji svijet može nas pomaknuti za nekoliko godina unaprijed. Do sada nerealno može postati realnim, a nemoguće i neostvarivo možda ćemo upravo tada dotaknuti. Među najimpresivnijim inovacijama moći ćete pronaći i potpuno jednostavne izume koji vam mogu olakšati svakodnevni život. No, inovativnost nećete doživjeti samo proučavanjem izložaka. Ovogodišnji BUDI UZOR®/INOVA® je izvrsno mjesto za dobivanje ključnih informacija u vezi poslovanja, mjesto pronalaska partnera, kupaca, dobavljača ili djelatnika, a sve je podređeno povećanju konkurentnosti i olakšavanju nastupa na EU tržištu. Sudjelovanje na izložbi može riješiti problem prijaviteljima različitih projekata kojima sudjelovanje na izložbama inovacija predstavlja osnovni ili dodatni uvjet.

TERA Tehnopolis d.o.o. i Hrvatska udruga inovatora-poduzetnika – HUIP omogućavaju svojim članovima sudjelovanje po najpovoljnijim uvjetima. Za sudjelovanje na izložbi inovacija i prototipova rok prijave je produžen do 16.10.2017. Prijaviti se možete na broj telefona
031/251-000 ili e-poštom na udruga_huip[at]net[.]hr.

X
Secured By miniOrange