Budi uzor®/Inova® 2019. – TERA SAPO

Međunarodna izložba inovacija, prototipova i poslovnih planova Budi uzor®/Inova® 2019. održava se od 13. do 16. studenoga 2019.  u Zagrebu pod motom „Zajedno jači“ (eng. „Strong together“). Na Izložbi se očekuje više od 500 sudionika iz više od 15 država sudionica.

Ovogodišnja izložba Budi uzor®/Inova® je izvrsno mjesto za dobivanje ključnih informacija u vezi poslovanja, mjesto pronalaska partnera, kupaca, dobavljača ili djelatnika, a sve je podređeno povećanju konkurentnosti i olakšavanju nastupa na EU tržištu.

Osim međunarodne izložbe inovacija i prototipova, TERA organizira finale natjecanja u pisanju poslovnih planova Budi uzor®, zatim EIT Food Awareness Day, izlažu se, degustiraju i prodaju autohtoni i eko slavonsko-baranjski specijaliteti u okviru sekcije „Okusi i tradicija Slavonije i Baranje“, a odvijaju se i lokalni info dani u okviru programa Erasmus za mlade poduzetnike.

Osim toga, pružat će se savjetodavne usluge za međunarodnu suradnju i poslovne mogućnosti u okviru Europske poduzetničke mreže te u području zaštite intelektualnog vlasništva od strane partnera iz Državnog zavoda za intelektualno vlasništvo. Također, u okviru TERA info štanda će se pružati i savjetovanje za poduzetnike u okviru programa TERA SAPO, usmjerenog na pružanje konzultantskih i online mentorskih usluga. U sklopu TERA info štanda će se ujedno predstaviti i ostali TERA projekti koji pružaju mogućnosti EU financiranja i internacionalizacije poslovanja.

Sve zainteresirane za sudjelovanje pozivamo da se prijave na broj telefona 031/251-000 ili e-poštom na ured[at]tera[.]hr. Pridružite nam se i ove godine i skupite što više znanja, informacija, kontakata te osigurajte svome poslovanju uzlaznu putanju jer, kako moto kaže, zajedno smo jači.

X
Secured By miniOrange