Budi uzor®/Inova® 2019.: „Zajedno jači“

Ovogodišnja međunarodna izložba inovacija, prototipova i poslovnih planova Budi uzor®/Inova® 2019. se svečano otvara u srijedu, 13. studenoga 2019. godine, u Zagrebu, Zagrebački velesajam, Avenija Dubrovnik 15, 10020 Zagreb, paviljoni 7 i 7a. Bogat četverodnevni program se može pronaći i na štandu TERA Tehnopolis d.o.o. i Hrvatske udruge inovatora – poduzetnika. Podijeljen je u nekoliko sekcija i pruža različitim ciljnim skupinama specijalizirane sadržaje.

Programski sadržaj je posebno zanimljiv poduzetnicima trećeg dana Izložbe, u petak, 15. studenoga 2019. godine. Osim međunarodne izložbe inovacija i prototipova, TERA organizira finale natjecanja u pisanju poslovnih planova Budi uzor®, zatim EIT Food Awareness Day, događaj koji promovira aktivnosti poljoprivredno-prehrambenog sektora, izlažu se, degustiraju i prodaju autohtoni i eko slavonsko-baranjski specijaliteti u okviru sekcije „Okusi i tradicija Slavonije i Baranje“, odvijaju se lokalni info dani u okviru programa Erasmus za mlade poduzetnike, zatim se odvija savjetovanje za međunarodnu suradnju i poslovne mogućnosti u okviru Europske poduzetničke mreže, u području zaštite intelektualnog vlasništva od strane partnera iz Državnog zavoda za intelektualno vlasništvo te savjetovanje za poduzetnike u okviru info štandova TERA projekata.

Pripremne radionice za Budi uzor® finaliste su krenule sa svojom provedbom, dok su prijave za inovatore otvorene do 15. listopada 2019. godine. Prijaviti se možete na broj telefona 031/251-000 ili e-poštom na ured[at]tera[.]hr.

Ovom prilikom ujedno pozivamo sve zainteresirane da posjete međunarodnu izložbu Budi uzor®/Inova® 2019. te sudjeluju u raznovrsnom programu kojeg Izložba nudi postojećim i budućim poduzetnicima, inovatorima, studentima i ostalim posjetiteljima.

Dobrodošli!

X
Secured By miniOrange