Budi uzor®/Inova® 2020.: “PROBLEM = PRILIKA”

Ovogodišnja međunarodna izložba inovacija, prototipova i poslovnih planova Budi uzor®/Inova® održava se online od 11. do 13. studenoga. Sve prijavljene inovacije objavljene su na službenoj stranici Izložbe. Programski sadržaj je posebno zanimljiv trećeg dana Izložbe, u petak, 13. studenoga 2020. godine, kada organiziramo online natjecanje u pisanju poslovnih planova Budi uzor®. #budiuzor #inovatori #studenti #poslovniplanovi #natjecanje #izložba #een

Ovogodišnja međunarodna izložba inovacija, prototipova i poslovnih planova Budi uzor®/Inova® održava se od  11. do 13. studenoga i znatno se razlikuje od svih dosadašnjih izložbi. Izložba je u potpunosti digitalizirana te smo je ove godine odlučili posvetiti proizvodima i uslugama koje ne samo da osiguravaju egzistenciju, već olakšavaju život i poboljšavaju njegovu kvalitetu. Hrana i zdravlje su posebno važni, ali nismo ograničeni na to, sve što olakšava život u uvjetima onemogućenog kretanja je prihvatljivo.

Sve prijavljene inovacije objavljene su na službenoj stranici Izložbe te je u tijeku njihova promocija, a ocjenjivanje je trajalo do 6. studenoga 2020. godine.

Programski sadržaj je posebno zanimljiv trećeg dana Izložbe, u petak, 13. studenoga 2020. godine, kada organiziramo online natjecanje u pisanju poslovnih planova Budi uzor®. Finalisti će u sklopu virtualne platforme izložiti svoje poslovne planove žiriju koji će odluku o pobjedniku donijeti isti dan. Pripremni treninzi i radionice s finalistima su u tijeku, a svečana dodjela nagrada nakon finala i Izložbe će se održati sukladno aktualnim epidemiološkim mjerama.

Ovom prilikom pozivamo sve zainteresirane da posjete online međunarodnu izložbu Budi uzor®/Inova® 2020. i podrže sve sudionike koji su u trenutnim okolnostima pronašli način kako problem pretvoriti u odličnu poslovnu priliku!

Sve novosti o ovogodišnjoj izložbi pratite na TERA web i Facebook stranici.

X
Secured By miniOrange