Budite i vi uzor na 3 dana!

Pridružite se bogatom programu međunarodne izložbe inovacija, prototipova i poslovnih planova BUDI UZOR/INOVA 2022. u prostoru trgovačkog centra Mall Osijek od 12. do 14. listopada 2022. godine. Očekujemo vas!

Međunarodna izložba inovacija, prototipova i poslovnih planova BUDI UZOR®/INOVA 2022. dolazi u Osijek. Ovogodišnja Izložba održava se od 12. do 14. listopada pod motom „TJEDAN INOVACIJA“, a u sklopu iste u trgovačkom centru Mall Osijek bit će izloženo više od 400 inovacija iz 23 zemlje uz sudjelovanje 55 domaćih i međunarodnih znanstvenih institucija.

Izložba se svečano otvara u srijedu, 12. listopada 2022. godine, u 13:00 sati, a svečano će otvorenje biti upotpunjeno interaktivnim panelom pod nazivom „BUDI UZOR uz primjenu digitalizacije i zelene tranzicije“, na kojem će sudjelovati predstavnici malih i srednjih poduzeća, predstavnici veliki poduzeća te institucija.

Drugog dana Izložbe, u srijedu 13. listopada održava se Poduzetnička akademija: „EIT FOOD Start-up activity i finale natjecanja u pisanju poslovnih planova Budi uzor®. Poseban ponos Izložbe je upravo natjecanje u pisanju poslovnih planova Budi uzor® koje okuplja perspektivne studente i buduće poduzetnike.

Trećeg dana Izložbe posjetitelji imaju mogućnost sudjelovati na bogatom programu Poduzetničke akademije, koji pokriva zanimljive teme novog Zakona o radu – Hrvatska udruga poslodavaca, Intelektualno vlasništvo – Državni zavod za intelektualno vlasništvo Republike Hrvatske te mogućnosti financiranja poduzetnika koje će predstaviti organizacije HAMAG-BICRO i FOODSCALE HUB.

Također, za vrijeme trajanja Izložbe u prostoru Mall-a Osijek na info štandovima bit će predstavljeni brojni projekti namijenjeni potpori i informiranju poduzeća te Smotra poduzetničkih potpornih i obrazovnih ustanova. Uz zaista bogat edukativni program Izložbe, posjetitelji će u sklopu Slavonskog kutka moći degustirati tradicionalne slavonske specijalitete i delicije.

Program Izložbe pronađite ovdje, a ispunjavanjem obrasca na ovoj poveznici obavijestite nas o svom dolasku.

Pridružite se bogatom programu Izložbe! Očekujemo vas, uključite se i budite uzor!

X
Secured By miniOrange