Čestit Božić i uspješna nova 2023. godina!

Poštovani čitatelji Novosti DIH TERA,

iza nas je još jedna zahtjevna poslovna godina, izazovno razdoblje na globalnoj razini zbog trenutnih političkih okolnosti koje su donijele velike promjene na globalnom tržištu te značajno otežale planiranje i poslovanje. Isto tako, ispred nas je izazovno razdoblje u smislu korištenja prilika koje će biti na raspolaganju poduzetnicima iz fondova EU u financijskom razdoblju do 2027.   Stoga je preporuka poduzetnicima da se povežu sa poduzetničkim potpornim institucijama i informiraju o prilikama koje im se nude.

Ove godine TERA je proslavila 20 godina poslovanja. Razdoblje od 20 godina rezultiralo je razvojem niza različitih kompetencija, proširivanjem usluga namijenjenih poduzetnicima i znanstvenicima, rastom kvalitete usluga i certificiranjem Tere kao regionalne kontakt točke za provedbu programa poticanja inovativnog poduzetništva. Prošli smo kroz izazovna razdoblja u kojima je posebno važna 2008. godina kada počinjemo s provedbom projekata financiranih iz EU fondova, čak 5 godina prije pristupa Hrvatske Europskoj uniji. Te godine TERA je započela provedbu projekta Europske poduzetničke mreže – EEN što je prekretnica u pružanju usluga transfera tehnologije na Sveučilištu Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku. Danas TERA u ulozi poduzetničke potporne institucije svojim klijentima nudi potporu u procesu implementacije inovativnih ideja u profitabilne poduzetničke projekte.

Sve o aktivnostima i projektima koje smo provodili u ovoj godini možete pročitati u prvom i drugom izdanju Budi uzor® izložbenih novina. U sljedećoj godini nastavljamo s redovitom objavom Novosti u kojima ćemo objavljivati informacije koje mogu unaprijediti Vaše poslovanje.

Sretan Božić i Novu godinu žele Vam

 Ana Šarić, univ.spec.oec. i TERA tim

X
Secured By miniOrange