chiiOnline community

chii2020 je međunarodna konferencija za hiperspektralno snimanje (HSI) u industriji. Saznajte više o ogromnom potencijalu koji leži u uporabi HSI i iskoristite jedinstvenu interdisciplinarnu vezu za umrežavanje različitih interesnih skupina! #poduzetnici #B2B #chiiOnline #konferencija

chii2020 je međunarodna konferencija za hiperspektralno snimanje (HSI) u industriji. Saznajte više o ogromnom potencijalu koji leži u uporabi HSI i iskoristite jedinstvenu interdisciplinarnu vezu za umrežavanje različitih interesnih skupina!

Ove godine konferencija se održava online, a program uključuje sljedeća događanja:

[list type=”icon-arrow”]
  • kratke promotivne prezentacije (eng. „web pitches“),
  • poslovne susrete i
  • različite panel rasprave.
[/list]

Na online konferenciji će sudjelovati vodeći međunarodni stručnjaci i korisnici u cilju rasprave o najnovijim događanjima i temama iz HSI.

Konferencija počinje 5. studenoga 2020. godine kada je ujedno početak održavanja poslovnih susreta „chiiTalks“. Nakon toga, narednih osam tjedana održavaju se online sesije vezane uz različite prezentacije i panel rasprave. Svi događaji će se snimati i biti dostupni do kraja osam tjednih sesija.

HSI se može koristiti za dobivanje spektralnih i prostornih informacija o objektima putem ultraljubičastog, vidljivog i bliskog infracrvenog spektralnog raspona (300 nm – 2.600 nm). Ova tehnologija nalazi primjenu u prepoznavanju točaka pritiska u voću koje dovode do bržeg kvarenja proizvoda ili utvrđivanju sadržaja kakaa u čokoladi kao i u utvrđivanju razine vlage u drvetu ili kemijskog sastava dviju tableta koje izgledaju identično. Tehnologija se može koristiti u različitim sektorima i uvelike pridonosi osiguranju kvalitete.

Detaljne informacije o konferenciji, kao i način registracije, pronađite na sljedećoj poveznici.

 

X
Secured By miniOrange