DANI OTVORENIH VRATA LOKALNIH EU PROJEKATA

U sklopu održavanja „Dana otvorenih vrata lokalnih EU projekata u Hrvatskoj“, TERA Tehnopolis organizira dvije radionice na temu Inovativnog3 poduzetništva. Sudionici radionice su srednjoškolci koji žele svoje inovativne ideje pretvoriti u stvaran poduzetnički pothvat.

eufonU okviru tradicionalnog obilježavanja Europskog tjedna, Ministarstvo regionalnoga razvoja i fondova Europske unije uz podršku Europske komisije organizira „Dane otvorenih vrata lokalnih EU projekata u Hrvatskoj“ koji će se održati u razdoblju od 6. do 13. svibnja 2017. godine. Cilj održavanja „Dana otvorenih vrata lokalnih EU projekata u Hrvatskoj“ je najširoj javnosti predstaviti projekte koji su svojom uspješnom provedbom dali doprinos razvoju lokalnih zajednica u područjima kao što su energetika, istraživanje i razvoj, kultura, obrazovanje, poduzetništvo, promet, zaštita okoliša, ruralni razvoj, socijalna uključenost, turizam, zdravlje i mnoga druga.

TERA Tehnopolis je u događaj uključena kroz organizaciju dvije radionice na temu Inovativnog3 poduzetništva. Sudionici radionice su srednjoškolci koji žele svoje inovativne ideje pretvoriti u stvaran poduzetnički pothvat. Prva radionica će se održati u utorak, 9. svibnja 2017. godine, a druga u petak, 12. svibnja 2017. godine. Obje radionice se održavaju u prostorijama TERA Tehnopolis, Trg Ljudevita Gaja 6, Osijek.

Kada je riječ o pokretanju vlastitog posla, poslovni plan je neophodan dokument koji je ključ za ulazak u poduzetničke vode, a srednjoškolce će se u sklopu radionice educirati kako napisati kvalitetan poslovni plan. Svaki srednjoškolac će izabrati svoju inovativnu poslovnu ideju temeljem koje će pisati svoj poslovni plan koristeći web aplikaciju „Alat za izradu poslovnog plana“ uz priručnik Inovativno3 poduzetništvo. Nakon napisanog poslovnog plana, srednjoškolcima se pruža prilika za sudjelovanje na natjecanju za najbolji poslovni plan
Budi uzor® koje se ove godine održava u Osijeku, 10. studenoga u sklopu međunarodne izložbe inovacija, prototipova i poslovnih planova Budi uzor®/Inova®.

X
Secured By miniOrange