Do daljnjeg su obustavljeni svi projekti u okviru inicijative EU4Business

Zbivanja u Ukrajini i nedavno odobrene sankcije EU-a stvorile su vrlo nestabilnu situaciju u zemljama Istočnog partnerstva (Armenija, Azerbajdžan, Bjelorusija, Gruzija, Moldavija i Ukrajina), koje su okosnica projekta EU4Business: Connecting Companies, financiranog u okviru inicijative Europske unije EU4Business, a kojim upravlja Udruga europskih trgovinskih i industrijskih komora EUROCHAMBERS.

Zbog nastale političke situacije donesena je odluka kojom se do 15. svibnja 2022. godine obustavljaju svi projekti i projektne aktivnosti u okviru inicijative EU4Business, uključujući i projekte Organic route Croatia-Moldova te Wine2B, koje provodi TERA Tehnopolis d.o.o. u ulozi koordinatora.

U skladu s razvojem situacije na Istoku Europe, Europska komisija u nadolazećem će razdoblju donijeti odluku o nastavku provedbe projekata.

Za najnovije informacije vezane za projekte Organic route Croatia-Moldova te Wine2B pratite nas na našoj službenoj web stranici te društvenim mrežama: LinkedIn in Facebook .

X
Secured By miniOrange