Dođite i priključite se agri-food start-up timu!

Pozivaju se svi zainteresirani da se pridruže jedinstvenom događaju pod nazivom "TeamUp x AgriFood" i istraže mogućnosti razvoja karijere u start-up tvrtkama s velikim potencijalom.

U ponedjeljak, 26. rujna 2022. godine u 18:00 sati, okupljaju se vrhunske hrvatske agri-food start-up tvrtke na događaju pod nazivom „TeamUp x Agrifood” koji organizira Lean Startup Hrvatska u sklopu programa Empowering Women in Agrifood.

Radi se o jedinstvenom događaju osmišljenom da bi se start-up tvrtke u ranoj fazi povezale sa svojim prvim suosnivačima, suradnicima i zaposlenicima. Isto tako, TeamUp pruža priliku svim pojedincima koji se žele okušati u start-up poduzetništvu da to i učine.

Nakon uspješnog događaja pod nazivom „TeamUp x Health”, ovaj TeamUp fokusirat će se na poljoprivredno-prehrambenu industriju. Stoga će panelisti Matija Bubmak, izvršni direktor, Digital innovation hub Agrifood Croatia; Brankica Borović, osnivačica i vlasnica OPG Viktoria; Ivana Radojčić Redovniković, prof.dr.sc. na Prehrambeno-biotehnološkom fakultetu te Edo Mujkić, suosnivač i CEO BiteMe Nutrition diskutirati o tome na koji način oni odgovaraju na goruća pitanja u poljoprivredno-prehrambenoj industriji i predstaviti svoje projekte i aktivnosti.

Osim panela, agri-food start-up tvrtke predstavit će otvorene pozicije koje nude, a svi sudionici, zainteresirani za nastavak karijere u start-up tvrtkama moći će se upoznati i povezati s osnivačima.

Kako bi pronašli nove članove, suradnike i zaposlenike, projekte će u pitch prezentacijama predstaviti tri start-up tima.

Dolazak na događaj potrebno je potvrditi ovdje, a više informacija o istom pronađite na ovoj poveznici.

X
Secured By miniOrange