Dostupna je treća radionica projekta SPINTeams!

Upoznajte se s marketingom i načinima na koje možete razviti marketinški plan za svoj poslovni projekt kroz treću radionicu projekta SPINTeams. #SPINTeams #erasmus+ #edukacija #webinar #radionice #poduzetništvo #spinoff #startup

UOC – Universitat Oberta de Catalunya, španjolski partner projekta SPINTeams, u trećem webinaru predstavlja važnost marketinga i marketinškog plana za nove poduzetnike.

Nakon što ste kroz prethodne radionice naučili prve korake u razvoju poslovnih ideja pa potom i samog poslovnog plana, te sve o partnerstvima i kako ih razviti, sada je došlo vrijeme da se upoznate s marketingom i načinima na koje možete razviti marketinški plan za svoj poslovni projekt na siguran i detaljan način.

Voditeljica webinara je Sílvia Bravo iz tvrtke Ubik media, znanstveno-komunikacijske agencije koja redovno surađuje sa Sveučilištem kroz razvoj marketinških strategija te aktivnosti vezane uz inovacije i poduzetništvo.

Interaktivni webinar kao i materijal za učenje možete pronaći na poveznici.

Osam besplatnih radionica izlazi online jednom mjesečno u razdoblju od studenog 2021. do lipnja 2022. godine, a cilj im je unaprijediti znanje o poduzetništvu i poslovanju, ali i omogućiti različitim subjektima otvaranje vlastitog poslovanja uz pomoć stručnjaka i alata koji će se predstavljati u svakom pojedinom modulu.

Sve novosti vezane uz projekt pratite na službenim stranicama projekta https://www.spinteams.eu/.

A pronaći nas možete i na društvenim mrežama https://www.facebook.com/SPINTeams/.

Iskoristite priliku i (P)ostanite poduzetnik!

X
Secured By miniOrange