ECOINN „ZELENA LJETNA ŠKOLA 2017.“ U NJEMAČKOJ

Petodnevne radionice namijenjene start-up-ovima i mladim poduzetnicima koji žele svoju inovativnu ideju pretvoriti u profitabilno poduzeće. Glavne teme edukacija su prihodovni model, financije, marketing, prodaja i zaštita intelektualnog vlasništva. Najbolji timovi imaju priliku predstaviti svoje ideje potencijalnim investitorima.

Svi start-up-ovi i mladi poduzetnici koji žele svoju inovativnu ideju pretvoriti u profitabilno poduzeće, imaju priliku sudjelovati u Zelenoj ljetnoj školi koja se održava od 11. do 15. rujna 2017. godine na Bodenskom jezeru u Njemačkoj, na kampusu Sveučilišta primijenjenih znanosti. Događaj se održava u sklopu projekta EcoInn Danube, financiranog kroz program Danube Transnational Programme od strane Europske unije.

U sklopu petodnevne radionice sudionici će raditi na odabiru poslovnog modela. Pruža im se mogućnost dobivanja korisnih informacija od strane etabliranih poduzetnika, trenera i stručnjaka aktivnih u sektoru tzv. „zelenih i eko inovacija“. Glavne teme edukacija su poslovni model, financije, marketing, prodaja i zaštita intelektualnog vlasništva. Nakon održanih radionica, svi sudionici će razumjeti kako se prihodi mogu uspješno generirati, koji kanali promocije su najvažniji za ciljane grupe korisnika i kako mogu zaštititi svoja prava.

Zadnji dan edukacije timovi će prezentirati svoje ideje pred stručnim žirijem. Stručni žiri će odabrati najbolje timove koji će imati jedinstvenu priliku uključiti se u Zeleni inovacijski forum i Investicijski forum u Stuttgartu u sklopu kojega svoje ideje mogu predstaviti potencijalnim investitorima.

Sudjelovanje u Zelenoj ljetnoj školi je besplatno, a prijaviti se možete ovdje.

X
Secured By miniOrange