Edukacija o NATO-natječajima u ŽK Osijek

Vrijeme održavanja: 26.05.2017.
Rok prijave: 25.05.2017.

Pozivamo tvrtke na edukaciju o NATO-natječajima koja će se održati u petak, 26. svibnja, u 12 sati u Županijskoj komori Osijek, na adresi Europske avenije 13 u Osijeku.

Edukacija se održava u suradnji s Ministarstvom gospodarstva, poduzetništva i obrta te Uredom vijeća za nacionalnu sigurnost u okviru projekta Hrvatsko gospodarstvo i NATO.

Cilj je educirati hrvatske gospodarstvenike o tome kako doći do informacija o NATO-natječajima te kako pribaviti dokumente potrebne za prijavu na natječaj.

NATO-natječaji su postupci javne nabave roba i usluga čiji nositelji su različita tijela NATO-a, NATO-agencije te države članice NATO-a kao zemlje domaćini. NATO raspisuje natječaje prema vrsti roba i usluga i prema stupnju tajnosti. Republika Hrvatska je, kao članica, stekla mogućnost da se tvrtke javljaju na natječaje NATO-a, financirane iz zajedničkih proračuna NATO-a.

Teme o kojima će se raspravljati na edukaciji povezane su s dobivanjem Potvrde o prikladnosti, Certifikata poslovne sigurnosti te s davanjem preporuka o tome kako pratiti objavu NATO-natječaja. U pratećim se dokumentima nalazi program edukacije.

Sudjelovanje na edukaciji je besplatno, ali je potrebno prijaviti se online-prijavom koja se nalazi u nastavku, najkasnije do 25. svibnja.

NATO natječaji

X
Secured By miniOrange