EIT Food Accelerator Network: Povežite se s vodećim industrijskim i istraživačkim partnerima u cilju pilotiranja tehnologije i uspješnog uvođenja rješenja na tržište

Želite se proširiti na tržištu, ubrzati svoj razvoj, svoju tehnološku inovaciju i svoje poslovanje? Onda je program EIT Food Accelerator Network za vas!

Želite se proširiti na tržištu, ubrzati svoj razvoj, svoju tehnološku inovaciju i svoje poslovanje? Onda je program EIT Food Accelerator Network za vas!

 

Program je namijenjen za osnovane start-up tvrtke ili one koje su u postupku osnivanja, koje žele ispitati tehnologiju i ubrzati svoje poslovanje kako bi postigli krajnji cilj: uspješno uvođenje rješenja na tržište.

EIT Food Accelerator Network je tromjesečni program koji se provodi u pet inovacijskih čvorišta: Helsinki, Munich, Pariz, Bilbao i Haifa. Program pruža potporu start-up tvrtkama iz poljoprivredno-prehrambenog sektora koje se bore s najvećim izazovima u europskoj prehrambenoj industriji pružajući potporu u razvoju njihovih kapaciteta i uspostavljanju kontinuiranih partnerstva s najvećom i najdinamičnijom svjetskom zajednicom inovacija u prehrambenoj industriji kako bi se ubrzao njihov rast i utjecaj.

 

Koje su koristi od uključivanja u Program?

  • Razvijte svoju vlastitu mrežu!

Postanite dio najveće i najdinamičnije svjetske zajednice poduzetnika i osnivača tvrtki u poljoprivredno-prehrambenom sektoru te pronađite partnere, kupce i zaposlenike. Program vas može povezati s velikim industrijskim tvrtkama, investitorima, istraživačkim partnerima, suradnicima, mentorima i industrijskim stručnjacima. Pristupite bogatoj mreži vodećih tvrtki, akademskih i istraživačkih stručnjaka kako biste razvili ključne poslovne odnose za brže uvođenje vašeg rješenja na tržište.

  • Povežite se s investitorima!

Program vas priprema za predstavljanje vaših proizvoda investitorima te organizira demo dane u cilju predstavljanja vaše tvrtke i proizvoda potencijalnim investitorima.

  • Ubrzajte vaše poslovanje!

Program vam može pomoći u prijelazu iz tek osnovane tvrtke u tvrtku spremnu poslovati na tržištu. Naučite nove poduzetničke vještine i iskoristite pruženo mentorstvo i mogućnosti sudjelovanja na treninzima.

  • Ubrzajte razvoj vaše tehnološke inovacije!

Pristupite najsuvremenijoj opremi i poslovnim prostorima diljem Europe. Program vam pomaže pronaći potrebne laboratorije, proizvodne pogone, poljoprivredna zemljišta i sl. kako bi pilotirali, ispitali i ubrzali razvoj vaše tehnološke inovacije.

  • Izbjegnite skupe pogreške!

Uključivanjem u Program učite jedni od drugih te na taj način izbjegavate skupe pogrešake.

  • Ubrzajte svoje poslovanje!

Program nudi mentorstvo, treninge i financijsku potporu do 500.000 eura po poduhvatu putem financijskog ugovora Simple Agreement for future equity (SAFE). Program također financira putne troškove za sudjelovanje na događajima za umrežavanje i sastancima, do 1.500 eura.

 

Više informacija o Programu pronađite na ovoj poveznici.

 

Otvorene su prijave za EIT Food Accelerator Network za 2023. godinu! Rok za prijavu je 26. ožujka 2023. godine, a prijaviti se možete putem ove poveznice.

X
Secured By miniOrange