EIT Food Big Brand Bootcamp 2019

TERA Tehnopolis d.o.o., EIT Food HUB za Hrvatsku, 30. i 31. listopada 2019. godine organizira Big Brand Bootcamp 2019, na adresi Trg Ljudevita Gaja 6, Osijek. Big Brand Bootcamp 2019 posvećen je poduzetnicima u poslovanju vezanom uz sektor hrane. Tijekom dva dana Bootcamp-a mogu riješiti jedno ili nekoliko gorućih poslovnih problema svog rada. Stručnjaci u poljima relevantnim za poljoprivredno-prehrambeni sektor mogu izgraditi ili ojačati svoj ugled mentorirajući poduzetnike u sklopu individualnih konzultacija “face-to-face” ili putem Interneta.

Drugi dan Bootcamp-a, 31. listopada 2019. godine, s početkom u 18:00 sati, prof.dr. Mladen Radišić sa Sveučilišta u Novom Sadu, te Danijel Pavlica iz tvrtke InoSens iz Novog Sada, predstavljaju novi akceleratorski program Block.IS. Riječ je o Programu namijenjenom malim i srednjim poduzetnicima koja pripremaju razvoj proizvoda, procesa i poslovnih modela koji se temelje na tzv. blockchain tehnologiji te imaju dobre tržišne potencijale u poljoprivredno-prehrambenoj industriji, logistici i financijama. Prijave za sudjelovanje na prezentaciji Programa su otvorene do 30. listopada 2019. godine, do 17:00 sati, a prijaviti se možete putem sljedeće poveznice.

Program će se održati u sinergiji sa projektom TERA SAPO koji pruža raznovrsne usluge savjetovanja poduzetnika, od stručnih potpora u području zaštite intelektualnog vlasništva, mogućnosti EU financiranja, poslovnog planiranja i internacionalizacije poslovanja te do samog vođenja poslovanja. Sve navedene aktivnosti usmjerene su isključivo na rast i razvoj poduzetništva. Projekt je osigurao pristupačnost savjetodavnim i mentorskim uslugama za osobe sa invaliditetom jer je omogućio dostupnost informacijsko-komunikacijske tehnologije odnosno web alata u svrhu pružanja stručne podrške poduzetnicima s invaliditetom. U okviru programa će se ujedno promovirati i usluge potpora među ženama i skupinama u nepovoljnom položaju.

Cjelokupni program događaja EIT Food Big Brand Bootcamp možete pronaći na sljedećoj poveznici. Sudjelovanje je besplatno, a prijava je obavezna najkasnije do 29. listopada 2019. godine. Za prijavu popunite obrazac koji se nalazi na sljedećoj poveznici.

 

 

X
Secured By miniOrange