EIT FOOD BIG BRAND BOOTCAMP 2020

Zbog aktualne situacije uzrokovane pandemijom koronavirusa, događaj se održao putem online platforme, 4. studenoga 2020. godine. Sudionici su bili studenti Fakulteta agrobiotehničkih znanosti Osijek te ovogodišnji Budi uzor® finalisti koji su dobili cjelovit trening kako se uspješno pripremiti za finale natjecanja te prezentiranje svojih inovativnih ideja. #bootcamp #eitfood #budiuzor #mentori #edukacija #elevatorpitch #studenti

TERA Tehnopolis organizirala je drugi po redu EIT Food Big Brand Bootcamp!


Zbog aktualne situacije uzrokovane pandemijom koronavirusa, događaj se održao putem online platforme, 4. studenoga 2020. godine. Sudionici su bili studenti Fakulteta agrobiotehničkih znanosti Osijek te ovogodišnji Budi uzor® finalisti koji su dobili cjelovit trening kako se uspješno pripremiti za finale natjecanja te prezentiranje svojih inovativnih ideja.

Edukativna radionica bila je usmjerena na više različitih tema. Mentori, profesori i poduzetnici različitih znanja i vještina, sudionicima su pomogli razriješiti širok spektar problema. Pored toga, sudionici su dobili stručnu pomoć mentora za rješavanje problema iz različitih područja relevantnih za razvoj konkurentnog i održivog poslovanja u proizvodnji hrane, kao što su: grafički dizajn, financiranje i prodor na tržište, inovativni proizvod i segmentacija tržišta, vlastiti brend, e-commerce, prezentacijske vještine i priprema za prezentaciju.

 

X
Secured By miniOrange