EIT FOOD GOVERNMENT EXECUTIVE ACADEMY 2020

TERA Tehnopolis d.o.o., EIT Food regionalna kontakt točka za Hrvatsku (EIT Food HUB Croatia), između ostalih, provodi i program EIT Food Government Executive Academy (GEA) koji okuplja predstavnike izvršnih vlasti, istraživače iz područja poljoprivredno-prehrambenog sektora, akademske zajednice i europskih institucija iz čak 28 RIS država.

Akademija je savjetodavni i program izgradnje kapaciteta koji nudi uvid u izazove povezane s inovacijama i regulativama u prehrambenom sustavu. Također je i prilika za razmjenu primjera dobre prakse koji će pridonijeti daljnjim poboljšanjima I&R Strategija pametne specijalizacije te budućem razvoju operativnih programa temeljenih na Europskim strukturnim i investicijskim fondovima. Akademija predstavlja i priliku za izgradnju mreže predstavnika izvršne vlasti koji su od iznimne važnosti za programe financirane od strane Europske unije.

Akademija će se održati od 17. do 19. lipnja 2020. godine u Varšavi (Poljska), a prijaviti se možete do 20. ožujka 2020. godine putem sljedeće poveznice. Za dodatne informacije kontaktirajte nas na ivana[at]tera[.]hr.

X
Secured By miniOrange