EIT Food InfraBooster: Poziv za znanstvenike uključene u poljoprivredno-prehrambeni sektor!

EIT Food InfraBooster je program obuke za predstavnike znanstvenih organizacija koje posjeduju infrastrukturu za istraživanje poljoprivrede i hrane. Nudi izgradnju kapaciteta i podršku u dizajniranju usluga temeljenih na infrastrukturi koje bi se mogle ponuditi tvrtkama.

 

InfraBooster će Vas približiti industriji, potičući suradnju, međunarodnu izloženost i inovativnost vaše institucije te vam pomoći da uspostavite novi izvor prihoda. Imate priliku iskoristiti postojeća sredstva: komercijalno relevantne istraživačke infrastrukture, vještine i znanje istraživačkih timova.

 

Kandidati moraju ispunjavati sljedeće kriterije:

  • moraju imati prebivalište te raditi u jednoj od RIS regija,
  • biti zaposleni na visokom učilištu ili javnom znanstvenom institutu koji posjeduje istraživačke infrastrukture relevantne za poljoprivredno-prehrambeni sektor,
  • prioritet će imati: znanstvenici, tehničari i stručnjaci koji se bave tehnologijom, uredi za transfer tehnologije, istraživački centri i uredi za podršku.

 

Prijave su otvorene do 18. travnja 2023. godine, a prijaviti se možete OVDJE. Više informacija o Programu možete pronaći na njegovoj službenoj web stranici.

 

X
Secured By miniOrange