EIT Food Venture Creation School III: od 7. do 13. ožujka, Helsinki (Finska)

Glavni je cilj ovog sedmodnevnog treninga upoznati sudionike s nekoliko tematskih područja, kao što su inovacije u prehrambenom sektoru, prehrana ljudi u prehrambenom sustavu, radikalne promjene u sustavu hrane i digitalizacije te poslovni modeli i prezentiranje. Trening će održati stručnjaci u navedenim područjima.

Podijeljeni u interdisciplinarne timove, sudionici će raditi na definiranju problema, izraditi prototipove održivih rješenja s validacijom pretpostavki vrijednosti te prezentirati svoje projekte pred stručnjacima.

Sastanak organiziraju Institut za hranu i biotehnologiju Matis (Island), Sveučilište u Cambridgeu (Engleska), finski tehnički istraživački centar (VTT) te Institut za reprodukciju životinja i istraživanje hrane (PAS) Poljska.

Svi studenti diplomskih studija, diplomirani studenti, studenti doktorskih studija, poslijedoktorandi, istraživači i mladi profesionalci, koji imaju minimalno 18 godina, pozvani su da se prijave na EIT Food Venture Creation School III. Prijaviti se mogu studenti svih fakulteta, bez obzira na usmjerenje.

 

Više informacija: VC School Home site

Prijava: Registration Site

Video: Watch

 

X
Secured By miniOrange