EIT Food Awareness day

EIT Food Awareness Day je događaj koji promovira aktivnosti poljoprivredno-prehrambenog sektora te važnost samog projekta za buduće generacije i njegove potencijalne sudionike. Kroz sam projekt nastoji se osnažiti inovatore, poduzetnike i studente za razvijanje prvoklasnih rješenja društvenih izazova, ubrzati razvoj inovacija, stvoriti nova radna mjesta te povećati konkurentnost Europe.

Cilj događaja je upoznati EIT Food zajednicu, podići svijest o izazovima u poljoprivredno-prehrambenom sektoru, ponuditi uvid u EIT Food rješenja i definirati moguće sinergije i mogućnosti umrežavanja. Fokus je i na predstavljanju misije programa široj javnosti odnosno kataliziranju transformacije prehrambenog sustava i učinkovitom udovoljavanju globalnih potreba prehrambenog sektora za sadašnje i buduće generacije kroz izgradnju, upravljanje i osnaživanje održive i pouzdane zajednice s izričitim fokusom na potrošača. 

TERA Tehnopolis d.o.o., EIT Food Hub Hrvatska, Awareness day organizira 23. siječnja 2020. godine na Sveučilištu Sjever u Koprivnici.

Prijaviti se možete putem poveznice. 

Program možete pogledati ovdje.

X
Secured By miniOrange