EIT Food Seedbed

Pokrenite, ubrzajte i proširite svoje poslovanje uz program EIT Food!

Bilo da ste ambiciozni poduzetnik koji želi opravdati svoju tržišnu priliku, start-up koji želi ubrzati svoje poslovanje ili proširiti mrežu partnera, EIT Food ima savršen program za vas!

EIT Food surađuje s poduzetnicima u svim fazama njihova putovanja, od istraživanja tržišta do proširivanja njihova poslovanja na međunarodno tržište. Program poduzetnicima nudi financiranje, mentorstvo, treninge za razvoj poslovnih vještina i pristup uspješnoj europskoj mreži inovatora i stručnjaka.

EIT Food Seedbed Incubator Programme – za poduzetnike koji žele opravdati tržišnu priliku

Ukoliko ste uključeni u istraživanje koje ima komercijalni potencijal ili imate inovativnu tehnologiju koja bi mogla promijeniti prehrambeni sustav, program Seedbed Incubator je za vas!

Šestomjesečni program namijenjen je akademskim poduzetnicima, ambicioznim poduzetnicima i start-up tvrtkama koje žele iskoristiti komercijalne mogućnosti utemeljene na znanosti i tehnologiji.

Koje su koristi od uključivanja u Program?

  • Pristup stručnom osposobljavanju i mentorstvu u cilju definiranja jasnih poslovnih prijedloga vrijednosti, poslovnih modela i plana istraživanja tržišta.
  • Financijska podrška od 6.000 eura za izlazak i testiranje inovativnih ideja s izravno više od 100 potencijalnih kupaca i dionika u cilju opravdanosti poslovne ideje.
  • Prilika za dobivanje dodatnih financijskih sredstava za osnivanje ili pokretanje nove tvrtke ili uspostavljanje testova tehnološke izvodljivosti s identificiranim partnerima.

Tko su prihvatljivi prijavitelji?

  • Ako se prijavljuje kao tim: jedan od osnivača mora biti državljanin ili rezident države članice EU-a ili pridruženih zemalja (2 osobe po timu).
  • Ako se prijavljuje kao start-up: tvrtka mora biti osnovana u državi članici EU-a ili pridruženim zemljama.
  • Ako se prijavljuje individualno: potrebna potpora jednog člana iz Ureda za transfer tehnologije čiji kontakt podaci trebaju biti uključeni u prijavu.

Prijaviti se možete OVDJE, najkasnije do 10. travnja 2021. godine, a više informacija pronađite na poveznici.

X
Secured By miniOrange