EIT Jumpstarter

Pokreni svoju poslovnu ideju danas i oživi inovaciju sutra!

Najavljeno je novo izdanje EIT Jumpstartera, jednog od najpoznatijih europskih predakceleratorskih programa. Kandidati mogu prijaviti svoje inovativne ideje iz šest tematskih kategorija: poljoprivredno-prehrambeni sektor, zdravstvena zaštita, sirovine, energetika, proizvodnja i gradska mobilnost. Svoje prijave možete slati do 16. travnja 2021.

EIT Jumpstarter jedan je od najopsežnijih međuindustrijskih programa namijenjenih inovatorima u ranoj fazi koji žele ubrzano pokrenuti svoje poslovanje. Četvrto izdanje bit će organizirano u suradnji sa šest zajednica inovacija: EIT Health, EIT Raw Materials, EIT Food, EIT InnoEnergy, EIT Manufacturing i EIT Urban Mobility, uz potporu Europskog instituta za inovacije i tehnologiju (EIT). Program je usmjeren na talente iz srednjoistočne i južne Europe koji žele potvrditi svoj poslovni koncept, razviti poslovni plan te predstaviti svoje ideje potencijalnim budućim investitorima. Kroz prijašnja izdanja više od 200 timova iz 13 zemalja prisustvovalo je treningu i mentorstvu te ostvarilo poticaj za pretvaranje svojih ideja u poslovne modele.

Je li to za mene?

Ako si inovator u sljedećim područjima: poljoprivredno-prehrambenom sektoru, zdravstvenoj zaštiti, sirovinama, energetici, proizvodnji i gradskoj mobilnosti s inovativnom poslovnom idejom, onda je ovaj program savršen za tebe. Prihvatljivi prijavitelji su svi studenti, doktori znanosti, istraživači i poduzetnici. Sudionici će naučiti kako započeti s poslovanjem u jedinstvenom međusektorskom okruženju, kako stvoriti tim, pokrenuti poslovne procese i dizajnirati organizacijsku strukturu. Naglasak je prvenstveno na kvantitativnoj izgradnji poslovnog modela. Kroz program EIT Jumpstarter treneri će usmjeravati polaznike u pronalasku najprikladnijih poslovnih modela za svoju ideju te će pomoći u procjeni iste. Na kraju programa polaznici će pripremiti prezentacije, platno poslovnog modela, pregled konkurencije te strategiju izlaska na tržište.

Što dobivam prijavom?

Kroz program primaš potporu najboljih trenera i mentora te imaš mogućnost osvojiti do 10.000 eura.

Prijave su otvorene do 16. travnja 2021. godine! Više informacija i prijavni obrazac možete pronaći na https://apply.eitjumpstarter.eu

Osvrti prijašnjih sudionika

Mi smo pobjednici programa EIT Jumpstarter u kategoriji zdravstvene zaštite i ne možemo biti sretniji zbog toga. Kvaliteta programa je izvrsna, mentori su bili odlični i mislim da je ovo iskustvo bilo ogromna pomoć našem projektu
Luis Valente, izvršni direktor tvrtke i-LOF, dobitnik prve nagrade u kategoriji zdravstvene zaštite

EIT Jumpstarter je odličan program s još boljim mentorima. Za nas je to bila jedinstvena prilika s obzirom da nema puno mehanizama financiranja za područje sirovina. Ova nagrada bit će naše prvo ulaganje u vlastiti objekt.
Ivar Krusenber, izvršni direktor tvrtke UpCatalyst, dobitnik prve nagrade u kategoriji sirovina

Možemo navesti mnoštvo koristi programa EIT Jumpstarter: ostvarili smo nekoliko postignuća, skupili mnoštvo kontakata, mentorstvo koje nam je bilo pruženo neprocjenjivo je, a nagrada koju smo osvojili pomoći će nam da krenemo naprijed.
Miguel Cerqueira, izvršni direktor tvrtke 2BNanofood, dobitnik prve nagrade u kategoriji poljoprivredno-prehrambenog sektora

X
Secured By miniOrange