Ekološke i dobre pčelarske prakse u eko-regijama

Riječ je o besplatnom online događaju koji se organizira 5. veljače 2021. godine, s početkom u 9:30 sati, a namijenjen je pčelarima, tehničarima, poljoprivrednicima, udrugama, javnim službama i sl. Događaj organiziraju konzorcijski partneri projekta „beeB – promicanje izgradnje mostova suradnje u pčelarstvu kroz inovativne i participativne metode stručnog usavršavanja“. Hrvatski konzorcijski partner je TERA Tehnopolis. #beeB #događaj #pčelari #pčelarstvo #ekologija

TERA Tehnopolis od prošle godine provodi EU projekt namijenjen pčelarima. „beeB – promicanje izgradnje mostova suradnje u pčelarstvu kroz inovativne i participativne metode stručnog usavršavanja“ projekt je koji postojećim i potencijalnim pčelarima pomaže u stjecanju vještina u ovom području uporabom inovativnih i prilagodljivih metoda stručnog usavršavanja koje se temelje na ekološkim i dobrim pčelarskim praksama.

TERA uloga u projektu je vrlo važna: pružiti poduzetničku edukaciju aktualnim pčelarima i onima koji to tek žele postati. U cilju upoznavanja s projektom, projektni partneri organiziraju događaj „Ekološke i dobre pčelarske prakse u Eko-regijama“ za sve pčelare, tehničare, poljoprivrednike, udruge, javne službe i sl. Zbog aktualne COVID-19 pandemije, događaj se organizira online, 5. veljače 2021. godine, u trajanju od 9:30 do 13:30 sati.

Cilj je ovog događaja promovirati projekt i njegove rezultate te potaknuti raspravu o ekološkim i dobrim pčelarskim praksama, utvrditi ciljeve i potrebe sektora, s posebnim naglaskom na ciljnu skupinu projekta – obiteljske i žene pčelare. U sklopu događaja, prof.dr.sc. Ivan Štefanić će održati prezentaciju na temu „Kako svoj pčelarski posao učiniti konkurentnim?“. Ostale teme i cjelokupni program događaja nalazi se OVDJE.

Sudjelovanje na događaju je besplatno, uz obveznu prethodnu registraciju. Registrirati se možete najkasnije do 31. siječnja 2021. godine putem sljedeće poveznice.

X
Secured By miniOrange