ELEVATOR LAB CHALLENGE

Elevator Lab Challenge je regionalno natjecanje za fintech (tvrtke koje uz pomoć moderne tehnologije nude pojedincu inovativnu zamjenu za standardne bankarske usluge) start-up tvrtke koje se organizira kroz lokalna natjecanja u Srbiji, Bosni i Hercegovini i Hrvatskoj, a otvoreno je i za start-up tvrtke iz Crne Gore i Slovenije. #ElevatorLabChallenge #fintech #natjecanje #startup

Elevator Lab Challenge je regionalno natjecanje za fintech start-up tvrtke (tvrtke koje uz pomoć moderne tehnologije nude pojedincu inovativnu zamjenu za standardne bankarske usluge) koje se organizira kroz lokalna natjecanja u Srbiji, Bosni i Hercegovini i Hrvatskoj, a otvoreno je i za start-up tvrtke iz Crne Gore i Slovenije. Ove godine lokalna finala se po prvi put održavaju online prema sljedećem rasporedu:

[list type=”icon-arrow”]
  • 20. studenoga 2020. godine u Bosni i Hercegovini (Sarajevo)
  • 23. studenoga 2020. godine u Srbiji (Beograd)
  • 26. studenoga 2020. godine u Hrvatskoj (Zagreb)
[/list]

Sudjelovanjem na lokalnom natjecanju start-up tvrtke imaju priliku osvojiti nagradu od 5.000 eura te mogućnost prezentiranja svoje poslovne ideje pred odborom direktora Raiffeisen banke u svojoj zemlji. Osim toga, ovo je prilika za sve start-up tvrtke dobiti vrijedne povratne informacije o svom proizvodu od relevantnih stručnjaka iz industrije.

Pobjednici će natjecanja iz sve tri zemlje dobiti priliku da u finalu regionalnog natjecanja predstave svoje poslovanje pred stručnim žirijem i publikom te se izbore za nagradu od dodatnih 5.000 eura. Također, regionalni će pobjednik imati priliku predstaviti se na međunarodnom događaju Elevator Lab Demo Day koji se održava u ožujku ili travnju 2021. godine. Osim toga, pobjednike očekuje široka medijska pokrivenost, trening za predstavljanje vlastite ideje poslovnim klijentima te brojne druge pogodnosti.

Program je otvoren za sve start-up tvrtke koja imaju MVP (minimalno održiv proizvod) i posvećen osnivački tim sastavljen od najmanje dvije osobe (npr. CEO i CTO) koje razvijaju proizvod ili uslugu u području napredne analitike i umjetne inteligencije, regulatorne tehnologije, obrade plaćanja i transakcija za usluge mobilnosti, računalne sigurnosti i slično.

Prijave za natjecanje su otvorene do 31. listopada 2020. godine, a regionalno natjecanje se održava 1. prosinca 2020. godine.

Detaljne informacije o natjecanju i prijavama pronađite na sljedećoj poveznici.

X
Secured By miniOrange