Enterprise Europe Network Energy Efficiency Action (EENergy) – energetska potpora za europske male i srednje poduzetnike

Energetska potpora Enterprise Europe Network za europska mala i srednja poduzeća stavlja na raspolaganje 9 milijuna EUR u obliku više od 900 bespovratnih sredstava malim i srednjim poduzećima diljem Europe za sudjelovanje u aktivnostima koja će poboljšati njihovu ukupnu potrošnju energije za najmanje 5%, tj. energetska potpora se fokusira na povećanje energetske učinkovitosti u malim i  srednjim poduzećima.

Enterprise Europe Network savjetnici se nakon otvaranja poziva 1. veljače 2024. godine, kao posrednici uključuju u punu podršku pri prijavljivanju malih i srednjih poduzetnika zainteresiranih za navedenu energetsku potporu, koja će biti dodijeljena kao bespovratna sredstava u maksimalnom pojedinačnom iznosu do 10000,00 EUR po poduzetniku.

Za dodatne informacije kontaktirajte TERA Tehnopolis d.o.o.: e-poštom na ured[at]tera[.]hr, telefonom na 031/251-000, osobno na adresu Trg Ljudevita Gaja 6 u Osijeku ili putem naše kontakt forme.

X
Secured By miniOrange