Erasmus za mlade poduzetnike: Program za razmjenu ideja, ostvarivanje suradnje i rasta

Erasmus za mlade poduzetnike međunarodni je program razmjene koji ambicioznim poduzetnicima pomaže proširiti njihove horizonte kroz suradnju s iskusnim poduzetnicima iz cijelog svijeta. Unutar ovog programa poduzetnici mogu sudjelovati u međunarodnoj razmjeni u razdoblju od 1 do 6 mjeseci te tako steći nove perspektive, znanja i iskustva.

Jedno od ključnih obilježja programa Erasmus za mlade poduzetnike je njegova otvorenost prema svim punoljetnim poduzetnicima, bez gornje dobne granice. Mladi poduzetnik je svaki koji želi pokrenuti svoje poslovanje ili ga već ima u trajanju kraćem od tri godine. S druge strane, iskusni poduzetnici su oni čije tvrtke posluju duže od 3 godine.

Cilj razmjene je pomoći obećavajućim poduzetnicima usvojiti potrebne vještine za pokretanje tvrtke u Europi, odlaskom kod iskusnog poduzetnika u jednoj od 45 država koje sudjeluju u programu, gdje će usvojiti i razmijeniti znanje i poslovne ideje. Mladi poduzetnik dobiva mjesečnu financijsku potporu za vrijeme svog boravka, koju financira Europska Unija iz programa COSME.

Potencijalni sudionici imaju dovoljno vremena prijaviti se i iskoristiti ovu izvanrednu priliku za osobni i poslovni razvoj, jer novi ciklus programa traje do početka 2027. godine!

TERA Tehnopolis lokalna je kontakt točka za program Erasmus za mlade poduzetnike, a registracija za sudjelovanje moguća je OVDJE.

Za sve dodatne informacije obratite se na adresu e-pošte mobilnost[at]tera[.]hr, na broj telefona 031/251-041 ili nam pošaljite poruku.

X
Secured By miniOrange