ERASMUS ZA MLADE PODUZETNIKE: U NOVOJ GODINI RAZMJENE SE NASTAVLJAJU U OKVIRU KONZORCIJA PRACTYCE IV

Za 2017. godinu je pripremljen značajan iskorak, uspostava okvirnih petogodišnjih konzorcija koji Programu trebaju donijeti stabilnost i transfer znanja i iskustva za nove partnere, a priliku za nove razmjene će dobiti veći broj zainteresiranih poduzetnika.

Erasmus za mlade poduzetnike je prvi puta pokrenut 2008. godine te su već tada postignuti izuzetni rezultati u usavršavanju novih poduzetnika pod mentorstvom iskusnih poduzetnika u EU. Uspješna provedba Programa se nastavlja i u 7. ciklusu, u koji je uključena i TERA Tehnopolis kroz okvirni program, gdje su postignuti dvogodišnji ciljevi za manje od godinu dana.

Posebno raduje činjenica da je za početak 2017. godine pripremljen značajan iskorak, uspostava okvirnih petogodišnjih konzorcija koji Programu trebaju donijeti stabilnost i transfer znanja i iskustva za nove partnere. Zbog najave ambicioznijih ciljeva, ali i izdašnijeg financiranja, priliku za nove razmjene će dobiti veći broj zainteresiranih poduzetnika. Potencijalnim prijaviteljima će biti olakšan način prijave u Program zbog mogućnosti korištenja web aplikacije za pisanje poslovnih planova koja je temeljena na konceptu Inovativnog3 poduzetništva.

Iskazi interesa za sudjelovanje u novom ciklusu Programa već stižu, a svi zainteresirani svoju prijavu mogu osigurati kontaktom na broj telefona 031/251-009, putem e-pošte na birgit[at]tera[.]hr ili osobno na adresu Trg Ljudevita Gaja 6, Osijek.

X
Secured By miniOrange