EU STRATEGIJA ZA DUNAVSKU REGIJU: PRILIKA ZA ULAZAK U KONZORCIJ

U sklopu projekata Europske strategije za dunavsku regiju, prioritetnog područja 8: Poticanje konkurentnosti i razvoj klastera, Ministarstvo poduzetništva i obrta je, u suradnji sa Steinbeis-Europa-Zentrum (SEZ), radne grupe dovelo u trodnevni boravak Osječko-baranjskoj županiji. Cilj posjeta je pronalazak potencijalnih konzorcijskih partnera.

news_01_10-2016Ministarstvo poduzetništva i obrta, u suradnji sa Steinbeis-Europa-Zentrum (SEZ), okuplja i spaja interesne skupine u dunavskoj regiji u svrhu umrežavanja i povezivanja na zajedničkim projektima. Radi se o projektima Europske strategije za dunavsku regiju, prioritetnog područja 8: Poticanje konkurentnosti i razvoj klastera.

Predstavnici institucija i tvrtki iz Europske unije iz područja Inovacija i tehnološkog transfera, tehnologija za zaštitu okoliša i energetsku učinkovitost te suradnje poslovnih institucija, boravile su u Osijeku tri dana, a u petak, 23. rujna 2016. godine, su posjetile i TERA Tehnopolis.

Prezentacija

Svi zainteresirani za spajanje s potencijalnim partnerima te ulazak u konzorcijske timove se mogu javiti na broj telefona 031/251-000, putem e-pošte na ured[at]tera[.]hr ili osobno na adresu Trg Ljudevita Gaja 6, Osijek.

X
Secured By miniOrange