EUROSTARS INFO WEBINARI

HAMAG-BICRO i EUREKA Tajništvo (Bruxelles) održavaju informativne webinare o programu Eurostars za sve zainteresirane prijavitelje. Program Eurostars namijenjen je mikro, malim i srednjim poduzećima koji se bave istraživačko-razvojnim aktivnostima, a uvjet za prijavu projekta je suradnja minimalno 2 partnera iz dvije različite Eurostars zemlje (36 zemalja).

HAMAG-BICRO i EUREKA Tajništvo (Bruxelles) održavaju informativne webinare o programu Eurostars za sve zainteresirane prijavitelje. Program Eurostars namijenjen je mikro, malim i srednjim poduzećima koji se bave istraživačko-razvojnim aktivnostima, a uvjet za prijavu projekta je suradnja minimalno dva partnera iz dvije različite Eurostars zemlje (36 zemalja).

Agencija HAMAG-BICRO održala je info webinar 16. lipnja 2020. godine s ciljem upoznavanja hrvatskih prijavitelja o nacionalnim procedurama Eurostars programa i mogućnostima dobivanja bespovratnih potpora, a EUREKA Tajništvo će 7. srpnja 2020. godine održati webinar (na engleskom jeziku) za sve prijavitelje iz 36 zemalja s uputama kako prijaviti projekt putem online platforme te kako napisati uspješnu prijavu.

Na webinar EUREKA Tajništva možete se registrirati putem sljedeće poveznice na kojoj se ujedno nalazi i pristup webinaru.

Predviđeno trajanje webinara je sat vremena, a rok za podnošenje Eurostars projektnih prijava je 3. rujna 2020. godine u 20:00 sati.

Više informacija o Eurostars natječaju, možete pronaći OVDJE.


X
Secured By miniOrange